Platsannonsering

Gör det själv-rekrytering
 

Det har aldrig varit enklare att rekrytera själv! Vi tagit fram konceptet Gör det själv-rekrytering som innebär att du får platsannonsering och vårt rekryteringsverktyg Masterhelp i ett och samma paket. Nu kan du dessutom beställa din platsannonsering direkt på vår hemsida mot faktura. Snabbt och enkelt! 

Vi har förhandlat platsannonsering med de jobbsajter som vi tycker är bäst. Vi har satt ihop effektiva och kostnadsbesparande annonspaket som passar alla typer av befattningar. Det går jättebra att även använda oss för att rekrytera personal till jobb inom lager/produktion, administration, vård, skola, bygg, el/VVS, butik, IT, teknik och många, många fler.

 Vi hjälper många företag att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt rekrytera på egen hand. Se oss gärna som din egen förlängda rekryteringsavdelning med 20 års erfarenhet från rekryterinsbranschen.

Vi vet vilka annonsvägar som passar olika typer av rekryteringar och agerar gärna rådgivare till dig och ditt företag. Idag ligger fokus för platsannonsering på nätet, eftersom det är där kandidaterna finns och aktivt letar efter nya möjligheter. Vi har testat och förhandlat med de aktörer som vi anser är bäst på platsannonsering och erbjuder våra kunder mycket förmånliga och effektiva platsannonspaket där priset är mycket bättre än om du skulle köpa varje enskild sajt var för sig. Dessutom tar vi hand om allt det vanligtvis så tidsödande jobbet med att göra matchmail, webbanpassa annonsen och publicera jobbet på alla sajter i det paket du valt. Det blir med andra ord både billigare och lättare att låta oss göra jobbet. Behöver du hjälp med layout? Be vår duktiga annonsavdelning om hjälp.

Alla våra annonser är mobilanpassade och går att söka direkt i mobil/läsplatta så att du inte tappar viktiga ansökningar på grund av tekniken. Smarta direktkopplingar från annonsen gör det lätt att dela den i sociala medier.

Rekryterar ni ofta? Det finns möjlighet att köpa volymavtal till våra annonspaket för att få ned kostnaderna. Klicka på ett av våra paket nedan och välj "Läs mer och beställ" för att se volympriser.

Med vårt superenkla rekryteringsverktyg får du ett snabbt och enkelt sätt att göra urval. Det är lätt att kommunicera med alla kandidater som sökt jobbet. Du får bra översikt och kvalitetssäkrar rekryteringen. Masterhelp brukar effektivisera administrationstiden runt 75% (jämfört med att få ansökningar via mail och post) så att du kan fokusera på att hitta din nästa kollega istället. 

Skulle du under tiden vilja ha professionell rekryteringshjälp med hela, eller delar av rekryteringen kan du när som helst koppla in en av våra kompetenta rekryteringskonsulter.

Så när du är på jakt efter nya medarbetare och vill lyckas med platsannonsering, hör av dig till oss! Vi lotsar dig förbi fallgroparna och leder dig till framgång.

Välj ett av våra annonspaket. Beställ och skriv in fakturaadress. Klart!
Vi tar hand om din annons, ser till att den webbanpassas och att den publiceras på alla sajter i det annonspaket du valt, samt att det skickas ut matchmail.
När ansökningarna kommer in hanterar du/ni dem i vårt enkla rekryteringsverktyg Masterhelp och sparar massor av tid. Du behöver inte installera något och du kommer åt ansökningarna direkt i din dator, läsplatta eller telefon! Support ingår.
 

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra annonspaket eller Masterhelp? Kontakta vår Key Account Manager Annika Wedberg så berättar hon mer. 

Du når Annika på 031-704 51 97 eller annika.wedberg@saljpoolen.se

 

VÄLJ DIN PLATSANNONSERING

Säljpoolen & Intenso Teknik

 

Annonsering och matchmail på Säljpoolen och Intenso Teknikrekryterings hemsidor. 

Efter att ha verkat i över 20 år har Säljpoolen ett mycket starkt varumärke och har idag mer än 100 000 registrerade personer inom alla yrkeskategorier och branscher. Vi har speciellt många personer som vill jobba inom försäljning, marknad och affärsinriktat ledarskap. 

 

8900 kr
Lilla paketet


Annonsering och matchmail på Säljpoolen och Intenso Tekniks hemsidor. 

Tack vare att Blocket Jobb är en del av Sveriges största digitala marknadsplats kan din annons nå 4 miljoner potentiella kandidater i veckan.

Metrojobb är en av Sveriges största jobbsajter. Jobrapido, CareerJet och Indeed är sökmotorer för lediga jobb i hela Sverige.

11 900 kr
Standard


Platsannonser på ledande annonssajter som passar alla typer av befattningar. Premiumannons på Monster med fetstil i träfflistan, upplyft varje vecka och matchmail.

Annons och matchmail hos Careerbuilder och deras partnerkanaler, samt alla sökvägar som presenteras i Lilla paketet.

17 900 kr
Business och management


Förutom alla platsannonser och matchmail som ingår i vårt standardpaket är ditt jobb med i vår samlingsannons i DI där tjänsten visas med Logga, Befattning, Placering och Bransch. 

Annonsen kommer ut på Akademikerjobb när det en tjänst som kräver akademisk utbildning. Är jobbet inom ekonomi läggs annonsen även ut på Civilekonomen.se.

19 900 kr
Handel/Retail


Din annons publiceras enligt vårt standardpaket och dessutom publiceras annonsen på antingen sajterna Dagens Handel eller FriKöpenskap. Annonsen publiceras i sin helhet på webben. 

Det finns även möjlighet välja till printannons i tidningen Fri köpenskap. Läs mer om annonspaketet genom att klicka på ”Läs mer och beställ”.

20 900 kr
Teknik/IT


Annonsen publiceras på Intensoteknik.se, ingenjörsjobb.se, ingenjoren.se, ingenjörskarriär, NyTeknik och workey.se. 

Beroende på befattning / bransch publiceras annonsen även på Säljpoolen, Feber, Mobil, Akademikerjobb (och Swedriod). Machmail/nyhetsbrev ingår hos Intenso Teknik/Säljpoolen, NyTeknik och Ingenjörsjobb. 

19 900 kr

Vad tycker kunderna?


Anders Nordahl, Marknadsansvarig på Beach Center om samarbetet:
 

Vilken typ av tjänst har du använt/fått hjälp med?
På Beach Center använder vi Masterhelp rekryteringsverktyg och deras paket för platsannonsering. Fördelarna är många men framförallt har vi full koll på processen som blir betydligt enklare från start till mål.


Vad har det inneburit för er? 
Verktyget förenklar för oss i samarbetet internt samt att kandidaterna får professionell återkoppling. Det har även inneburit att vi har fler ansökningar än tidigare så uppenbarligen når vi ut brett. 
 
Vad tycker du om samarbetet och skulle du rekommendera tjänsten till andra?
Säljpoolen har hela tiden ställt upp och kommit med professionella råd och tips vilket underlättar våra rekryteringsprocesser. Vi ger våra varmaste rekommendationer till andra företag som överväger Masterhelp rekryteringsverktyg.

Läs mer om Beach Center - Världens största beachvolleyhall www.beachcenter.se