Annonspaket: Säljpoolen och Intenso Teknikrekrytering

I paketet ingår platsannonsering på Säljpoolen och Intenso Teknikrekryterings hemsidor och matchmail till de kandidater som passar profilen.

Efter att ha verkat i över 25 år har Säljpoolen ett mycket starkt varumärke och har idag mer än 100 000 registrerade personer inom alla yrkeskategorier och branscher. Vi har speciellt många kandidater som vill jobba inom försäljning, marknad och affärsinriktat ledarskap.

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it och ingår i samma koncern som Säljpoolen. 

 

 

 

  • Annonsering saljpoolen.se
  • Annonsering intenso.se
  • Matchmail Säljpoolen

 

8 900 kr

Du har valt Säljpoolen-paketet. Nedan har du även möjlighet att ytterligare förstärka din platsannons eller rekrytering genom att klicka i någon av våra tilläggstjänster.
Fyll i dina kontaktuppgifter och fakturaadress samt skicka över din annons.
Vi webbanpassar annonsen och skickar dig ett förslag som du får godkänna innan annonsen publiceras.
Efter att annonsen publicerats får du tillgång till Masterhelp där du enkelt hanterar alla ansökningar. Är ni flera i processen? Inga problem, meddela oss namn och e-postadress till den/de som skall ha inloggning så löser vi det.

Beställ annonspaketet genom att fylla i formuläret

VOLYMPRISER STANDARDPAKET

1-2 st Annonspaket: 17 900 Kr / Annonspaket: 
3-5 st Annonspaket: 16 900 Kr / Annonspaket: 
6-10 st Annonspaket: 15 900 Kr / Annonspaket: 
11 st > Offert

Om du har flera rekryteringar inom ett och ett halvt år kan du spara pengar genom att köpa flera annonspaket direkt. Köper du t ex 10 st annonspaket kan du sedan välja fritt mellan de olika Annonspaketen och lägga till mellanskillnaden om du vill ha något av våra specialpaket (Business/Management, Teknik/IT, Handel etc). Annonserna kan förbrukas under 18 månader till alla typer av befattningar. Rekryteringsverktyget Masterhelp ingår varje gång du använder ett annonspaket.

TilläggsprodukterBifoga dokument

Här kan du ladda upp material som du vill skicka in tillsammans med din beställning, till exempel annonsoriginal, logotype eller annat. Har du fler filer kan du maila dem till annons@masterhelp.se. Du kan även maila ditt annonsmaterial direkt. Har du annonsen på webben går det bra att klistra in länken till annonsen i meddelanderutan nedan så hämtar vi den där.

Välj antal annonspaket (förbrukning under 18 månader)