Säljrekrytering 

Är du ute efter de starkast skinande säljstjärnorna på marknaden? Vi hjälper dig lyckas med säljrekrytering. Med god erfarenhet, kontakter och lyhördhet kan vi sammanföra dig med personer som lyfter din verksamhet till nya höjder och framförallt höjer dina försäljningsvolymer. Vi tar oss tiden att lära känna dig och din verksamhet, för att förstå vad du vill få ut av rekryteringen och samarbetet med oss. Detta i kombination med vår förståelse för vilka erfarenheter, kompetenser och drivkrafter som en bra säljare ska ha skapar magi.

 

Utmaningen med säljrekrytering

Många upplever säljare som en svår roll att rekrytera till. Framgång i försäljning styrs till hög grad av attityd, motivation och uthållighet. De egenskaperna är svåra att identifiera under ett första möte. För övrigt är ingen säljavdelning är den andra lik. Säljare som gjort succé på ett företag kan misslyckas i ett annat sammanhang. Med oss hittar du kandidater som snabbt hittar hem i sin roll och levererar utmärkta försäljningssiffror.

 

Vår säljrekryteringsprocess 

Vi hjälper dig presenterar utmärkta sökande för just ditt företag, på dina villkor. Bland våra olika tjänster för säljrekrytering finns ett upplägg för var och en. Ett alternativ är att låta våra erfarna konsulter ta hand om hela processen. Ett annat är att låta oss sköta annonsering och bokning av intervjuer, för att sedan träffa kandidaterna själv.

Vi erbjuder även ”gör det själv-rekrytering” där du sköter processen på egen hand med effektiva platsannonspaket och vårt webbaserade rekryteringsverktyg Masterhelp. Är du nyfiken på oss och vår smarta rekryteringsprocess? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Konsultativ rekrytering

Med vårt kompletta rekryteringspaket får du hjälp av våra erfarna konsulter, som tar hand om hela rekryteringsprocessen.

Läs mer

Researchrekrytering

Vi tar hand om annonsering, läser ansökningar, bokar in intervjuer och tar hand om administrationen. Du får ett fåtal kandidater och sköter intervjuerna själv.

Läs mer

Gör det själv-rekrytering

Sköt rekryteringen helt själv med våra effektiva platsannonspaket. Du hanterar ansökningarna i vårt webbaserade rekryteringsverktyg Masterhelp.

Läs mer

Vill du veta mer? Hör av dig!

Dan Andersson
Koncernchef Intensogruppen


Direkt: 0708-12 88 88

dan.andersson@saljpoolen.se

Hampus Johansson
VD

Göteborg
Direkt: 031-70 45 194

hampus.johansson@saljpoolen.se

Marie Gummerus
Regionchef Nordost

Stockholm
Direkt: 08-514 816 42

marie.gummerus@saljpoolen.se

Kontakta oss

Du kan också kontakta oss via formuläret nedan. Vi återkommer så snart vi kan!