Rekrytering av säljare i Göteborg

Är du ute efter en ny spännande arbetsplats eller är du i behov av säljrekrytering till ditt företag? Hör gärna av dig! Tack vare lång erfarenhet har vårt bemanningsföretag utvecklat en optimerad rekryteringsprocess som hittar rätt kandidater för just dig. Med lokalt kontor i Göteborg har vi både lokal förankring och kännedom. Båda är viktiga verktyg för effektiv och framgångsrik rekrytering.

 

Säljrekrytering från lokalt kontor i Majorna

Du hittar oss på adressen Klippan 1 A i Majorna i Göteborg. Runt hörnet ligger Klippans ångbåtsbrygga och Sjömagasinet. Att hitta hit med kollektivtrafiken är inte svårt. Närmaste hållplats för spårvagn är Vagnhallen Majorna, där spårvagn 3 och 9 passerar. Den runt 400 meter långa promenaden dit tar inte mer än fem minuter.

 

Vi rekryterar Göteborgs bästa säljare

Dina önskemål och frågeställningar driver oss att reflektera och hitta nya lösningar, vilket är en tillgång för oss. På så sätt drivs vi framåt och blir ännu bättre. Därför välkomnar vi dig att klargöra dina behov, ställa frågor och framföra funderingar. Både om vår rekrytering och vår verksamhet som bemanningsföretag i Göteborg. Vi förstår att inget företag är det andra likt. Vår rutin är en utgångspunkt för effektivitet, men vi anpassar oss alltid efter dig för uppnå bästa resultat i säljrekryteringen. Personkemi är viktigt i säljområdet, eftersom kompetenserna som leder till framgång är starkt förankrade i personlighet.

Vi brinner för att rekrytera säljare. Att hjälpa fantastiska individer hitta en arbetsplats att glänsa på och bidra till företagets tillväxt med otroliga ansikten utåt är nästintill magiskt. När allt stämmer och samarbetet går som en klocka, då är vi nöjda. Kontakta oss för hjälp med säljrekrytering i Göteborg.

Välkommen att kontakta oss!

 

Kontaktinformation

Klippan 1 A, 414 51 Göteborg
Klicka för vägvisning
Tel: 031 - 70 45 170

Dan Andersson
Rekrykteringskonsult/VD

Göteborg
Direkt: 031-7045171
Mobil: 0708-128888
dan.andersson@saljpoolen.se

Per Asplund
Rekryteringskonsult/Partner

Göteborg
Direkt: 031-7045192
Mobil: 0705-668780
per.asplund@saljpoolen.se

Camilla Jacobsson
Rekryteringskonsult

Göteborg
Direkt: 031-7045179
Mobil: 0707-500385
camilla.jacobsson@saljpoolen.se

Annika Wedberg
KAM GDS/Masterhelp

Göteborg
Direkt: 031-7045197

annika.wedberg@saljpoolen.se