Imponerande säljrekrytering i Malmö

Välkommen in till oss på Säljpoolen! Från kontoret bakom den vackra porten på Husargatan 3 sköter vi kundanpassad säljrekrytering för dig i Malmö. På tio minuters avstånd till fots ligger busstationerna Malmö Länsstyrelsen i ena riktningen och Malmö C i den andra. Från dem går många lokala busslinjer

 

Rekrytering som stärker Malmös CV:n och företag

Säljpoolen hjälper företag i Malmö med rekrytering. Vi får kontakt med företag som är ute efter engagerade och kompetenta medarbetare. Men även säljare med utmärkt fingertoppskänsla och lysande kommunikationsförmåga För oss är det självklart att sammanföra de båda sidorna av ekvationen. Hör av dig till oss när du vill stärka din organisation eller CV.
Har du specifika önskemål kring rekrytering och bemanning, tveka inte att framföra dem till oss. Många faktorer måste stämma för att en säljrekrytering ska bli framgångsrik. Berätta gärna vad du upplever fungerar bra idag och vad som kan förbättras. Vi vill veta vad du anser är viktigast för verksamheten. 

 

Fråga oss om att rekrytera säljare i Malmö

Vi ser till att lojala och härliga medarbetare med hög kompetens hittar till arbetsplatser där utveckling och framgång står högt på agendan. Behöver du hjälp att rekrytera högpresterande säljare eller är du själv ute efter nya utmaningar i Malmö? Så en signal eller skicka ett mail redan idag!

Nedanför hittar du kontaktuppgifter till oss på Säljpoolen, adressen till vårt kontor i Malmö och annan kontaktinformation. Vi ser fram emot att höra från dig. Dina funderingar och frågor får oss att reflektera och ger oss nya intressanta utmaningar att lösa.

Välkommen att kontakta oss!

Kontaktinformation

Husargatan 3, 211 28 Malmö
Klicka för vägvisning
Tel. 040-660 67 20

Ann Szieger
Rekryteringskonsult/Partner

Malmö
Direkt: 040-6606723
Mobil: 0768-559912
ann.szieger@saljpoolen.se

Peter Nilsson
Rekryteringskonsult

Malmö
Direkt: 040-6606722
Mobil: 0708-306543
peter.nilsson@saljpoolen.se