Fråga oss om rekrytering i Stockholm

Vi på Säljpoolen i Stockholm vet bättre än de flesta att säljare är den kanske svåraste yrkesrollen att rekrytera till. I många verksamheter sköter säljavdelningen en stor del av kundkontakten och blir på så sätt ansiktet utåt för ditt företag och varumärke. För att sända rätt budskap och uppnå utmärkta resultat ska ett flertal faktorer stämma, inte minst personlighet och specifik kompetens. I processen av säljrekrytering kan en hel del hända och frågor kommer uppstå. Som tur är finns vi på plats i Stockholm för att stötta dig från start till mål.

 

Säljrekrytering som lyfter Stockholms företag

Vi arbetar med både rekrytering och som bemanningsföretag i Stockholm, så hör gärna av dig med spörsmål om arbetssökning. Säljpoolen hjälper individer utvecklas på arbetsplatser där de kan glänsa och leder företag mot tillväxt och framgång. Genom vår modell för säljrekrytering vill vi sammanföra engagerade säljare med företag i Stockholm som drivs av visioner och utveckling. På så sätt kan ni växa tillsammans.

 

Vi rekryterar dina säljare lokalt i Stockholm

Vi har kontor i flera svenska städer, ett av dem ligger på Dalagatan 34 i centrala Stockholm. Alldeles runt hörnet hittar du den vackra Vasaparken. Kollektivtrafiken gör det enkelt att ta sig till oss. En kort promenad bort ligger Odenplan, vår närmaste tunnelbanestation. Den ligger på gröna linjen.

Har du en fundering kring rekrytering, eller vill du hitta en ny intressant arbetsplats? Hör av dig till oss i Stockholm för att diskutera specifika önskemål och funderingar. När du framför en fråga levererar vi tydliga besked och ger dig alla verktyg för att komma dit du vill.

Marie Gummerus
Rekryteringskonsult/Partner

Stockholm
Direkt: 08-51481642
Mobil: 0706-578074
marie.gummerus@saljpoolen.se

Anette Bergman
Rekryteringskonsult

Stockholm
Direkt: 08-51481641
Mobil: 0702-969691
anette.bergman@saljpoolen.se

Ulf Hammar
Rekryteringskonsult

Stockholm
Direkt: 08-514 816 46
Mobil: 070-606 31 00
ulf.hammar@saljpoolen.se