Annika Wedberg | KAM GDS/Masterhelp

Jag har varit anställd på Säljpoolen i 12 år inom olika roller. Bland annat var jag under 8 år ansvarig för annonsavdelningen, där jag fick ett stort intresse för vad som lockar kandidater och hur man når ut till dem på bra sätt. Idag jobbar jag med kunder som vill hålla i sina rekryteringar själva med hjälp av våra platsannonser och rekryteringsverktyg Masterhelp. Jag trivs allra bäst när jag kan sätta mig in i mina kunders behov och kunna hjälpa dem med att bli bättre strategiskt på  att hantera sina kandidater och att nå ut på rätt sätt på rätt plats.    
Det jag gillar med Säljpoolen är bland annat mina härliga kollegor, att man kan utvecklas och att det finns möjlighet att påverka både små och stora beslut.

 

 

Per Asplund | Partner/Rekryteringskonsult

Vår framtidsvision är att ständigt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare för att fortsatt vara det ledande rekryteringsföretaget i Sverige när det gäller rekrytering av säljare på alla nivåer och affärsorienterade chefer.  Platt och prestigelös organisation innebär delaktighet i det mesta för våra medarbetare. Vi strävar efter att ge medarbetarna utvecklingsmöjligheter både på det privata och det yrkesmässiga planet. Vi erbjuder självfallet trygghet för våra anställda genom pensionsavsättningar och sjukvårdsförsäkringar. Sedan försöker vi alltid ha det trevligt tillsammans på våra konferenser och utbildningar.

 

 

 

 

Ann Szieger | Partner/Rekryteringskonsult

Jag har arbetat som rekryteringskonsult på Säljpoolen sedan 2006 och trivs väldigt bra med det. Det är en häftig känsla att komma till arbetet på morgonen och veta att man har möjlighet att förändra och kunna påverka någons framtid idag, genom att kunna erbjuda ett nytt jobb och nya utmaningar till någon. Likaså att kunna vara med och utveckla företag framåt och säkerställa att de får rätt kompetens på sin personal via oss. 
Vi är ett litet bolag med ett stort hjärta där det är viktigt att alla känner och vet att de bidrar med något i bolaget och att de är en viktig kugge i hela maskineriet. 

 

Daniel Tangberg | Kommunikatör

Som kommunikatör på Säljpoolen arbetar jag med vår digitala kommunikation men också den interna kommunikationen. Att vårda ett varumärke är ett långsiktigt jobb som kräver  konstant engagemang från alla medarbetare. Det bästa med mitt jobb är att jag får arbeta inom alla områden och med alla fantastiska människor här på Säljpoolen.

 

 

 

Emelie Isaksson | Annonsansvarig

Som annonsansvarig gör jag allt från annonsproduktion till publicering. Detta innefattar layout, bildhantering, text, korrektion och publicering av annonser på stora jobbsajter, tidningar och sociala medier.
Det som gör att jag trivs på Säljpoolen är att man får frihet till att komma med nya idéer och att hela företaget är med och påverkar. Detta gör att jag känner att jag alltid utvecklas i min roll -vilket jag tycket är viktigt. Jag arbetar tillsammans med underbara kollegor och en fantastisk ledning som verkligen ser sina medarbetare!

 

 


Maria Ahlén | Rekryteringskonsult

Som rekryteringskonsult på Intenso Teknikrekrytering får jag möjlighet att arbeta brett utifrån våra flexibla rekryteringslösningar och kan stötta kunderna utifrån just deras behov. Att dagligen få vara i kontakt med kunder och kandidater är fantastiskt roligt och mötet med nya människor och företag är både utvecklande och stimulerande. På kontoret är vi ett gott gäng som har nära till skratt där vi gemensamt gör trevliga aktiviteter och stöttar varandra. 

 

 

 

 

 


Camilla Jacobsson | Rekryteringskonsult

Jag trivs väldigt bra på Säljpoolen, både med mina kollegor och ledningen. Vårt ledarteam fokuserar på utveckling och förändring – det tycker jag är viktigt. På Säljpoolen jobbar vi med frihet under ansvar och stämningen är i topp!