Annika Wedberg | KAM GDS/Masterhelp

Jag har varit anställd på Säljpoolen i 12 år inom olika roller. Bland annat var jag under 8 år ansvarig för annonsavdelningen, där jag fick ett stort intresse för vad som lockar kandidater och hur man når ut till dem på bra sätt. Idag jobbar jag med kunder som vill hålla i sina rekryteringar själva med hjälp av våra platsannonser och rekryteringsverktyg Masterhelp. Jag trivs allra bäst när jag kan sätta mig in i mina kunders behov och kunna hjälpa dem med att bli bättre strategiskt på  att hantera sina kandidater och att nå ut på rätt sätt på rätt plats.    
Det jag gillar med Säljpoolen är bland annat mina härliga kollegor, att man kan utvecklas och att det finns möjlighet att påverka både små och stora beslut.

 

 

Per Asplund | Partner/Rekryteringskonsult

Vår framtidsvision är att ständigt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare för att fortsatt vara det ledande rekryteringsföretaget i Sverige när det gäller rekrytering av säljare på alla nivåer och affärsorienterade chefer.  Platt och prestigelös organisation innebär delaktighet i det mesta för våra medarbetare. Vi strävar efter att ge medarbetarna utvecklingsmöjligheter både på det privata och det yrkesmässiga planet. Vi erbjuder självfallet trygghet för våra anställda genom pensionsavsättningar och sjukvårdsförsäkringar. Sedan försöker vi alltid ha det trevligt tillsammans på våra konferenser och utbildningar.

 

 

 

 

Ann Szieger | Partner/Rekryteringskonsult

Jag har arbetat som rekryteringskonsult på Säljpoolen sedan 2006 och trivs väldigt bra med det. Det är en häftig känsla att komma till arbetet på morgonen och veta att man har möjlighet att förändra och kunna påverka någons framtid idag, genom att kunna erbjuda ett nytt jobb och nya utmaningar till någon. Likaså att kunna vara med och utveckla företag framåt och säkerställa att de får rätt kompetens på sin personal via oss. 
Vi är ett litet bolag med ett stort hjärta där det är viktigt att alla känner och vet att de bidrar med något i bolaget och att de är en viktig kugge i hela maskineriet. 

 

Daniel Tangberg | Kommunikatör

Som kommunikatör på Säljpoolen arbetar jag med vår digitala kommunikation men också den interna kommunikationen. Att vårda ett varumärke är ett långsiktigt jobb som kräver  konstant engagemang från alla medarbetare. Det bästa med mitt jobb är att jag får arbeta inom alla områden och med alla fantastiska människor här på Säljpoolen.

 

 

 

 


Camilla Jacobsson | Rekryteringskonsult

Jag trivs väldigt bra på Säljpoolen, både med mina kollegor och ledningen. Vårt ledarteam fokuserar på utveckling och förändring – det tycker jag är viktigt. På Säljpoolen jobbar vi med frihet under ansvar och stämningen är i topp!

 

Tünde Isaksson| Innesäljare

Jag har jobbat som säljare här på Säljpoolen i snart ett år och trivs mycket bra i detta glada gäng. Vi jobbar alla tätt ihop på våra tre orter och har en väldigt bra kommunikation på daglig basis. I mitt dagliga arbete ingår kundbearbetning genom att sälja in våra rekryteringstjänster och arrangera möten för våra rekryteringskonsulter. Det händer att jag även deltar i intervjuer i främst utbildningssyfte. Jag har också den stora äran att ta emot våra kandidater som kallas för intervjuer. Sammanfattningsvis så har jag ett väldigt roligt och omväxlande jobb här på Säljpoolen.