AFFÄRSUTVECKLANDE SÄLJARE

Hasta är ett internationellt företag inom heminredning som består av tre varumärken, Hasta, Descotex och Lectus Sängar.

Hasta har lager och huvudkontor i Köping samt egen fabrik i Hangzhou, Kina. Gemensamt för alla varumärken är fokus på ny innovation och design inom inredning.

Hasta säljer gardiner, solskydd och gardintillbehör på den nordiska marknaden. Våra kunder är traditionella återförsäljare och kedjor och vi ser även en stor potential i att utvecklas på webben och mot professionella solskyddsspecialister.

Vi söker två resande säljare som vill utveckla våra affärer mot nya och befintliga kunder och vill utvecklas inom vårt företag på lång sikt. Förutom att vårda kontakten med våra befintliga kunder är du en aktiv del i att utforma vårt koncept för att komma in på nya marknader. Ena tjänsten ansvarar för Hastas återförsäljarnät av specialistbutiker i Sverige och den andra tjänsten fokuserar på nya kunder, såsom webbförsäljning och solskyddsspecialister. 

Du har god erfarenhet av försäljning och ett tekniskt intresse som bidrar både till god datavana samt en allmän förståelse av tekniska produkter. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att driva/sälja till butik, solskyddsbranschen och/eller e-handel. Du kan skriva offerter och avtal med kunden samt beräknar lönsamhet på varje affär. Samtidigt ser du betydelsen av handfast service och tvekar inte att hjälpa till med nybyggnation eller omstrukturering i din kunds butik. Du vårdar dina kundkontakter med regelbundna besök för uppföljning, införsäljning och merförsäljning. Du planerar dina resor noga och med lång framförhållning för att effektivisera dina resor. Som person är du en glad, professionell och självständig säljare som drivs av att skapa resultat. Du är serviceinriktad och flexibel och passar in på ett företag där alla hjälps åt när det behövs.

Du kan välja mellan att utgå från huvudkontoret i Köping eller från en kontorsplats på Kungsholmen i Stockholm. Som affärsutvecklande säljare för Hasta reser du på hela landet. Lönen är fast med en rörlig del.

Arbetsuppgifter

  • Analysera nya marknader och utveckla vårt erbjudande för att passa dessa
  • Driva försäljningen genom att analysera kundens verksamhet och identifiera affärsmöjligheter
  • Skriva offerter och förhandla avtal
  • Besöka kunder och planera samt delta i aktiviteter, mässor, events m.m. 
  • Tjänsten innebär ca tre resdagar / vecka och ca 8-15 övernattningar / månad.

Kvalifikationer

  • God erfarenhet av kvalificerad försäljning
  • Gott affärssinne och kreativ förmåga att hitta lösningar på kundens problem
  • Orädd, självmotiverande och van vid en hög aktivitetsnivå
  • Erfarenhet av butiksförsäljning, solskyddsbranschen eller e-handel är meriterande 

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta Therese Danielsson på Hasta Home via telefon 0221-345 21 alternativt mail:  therese.danielsson@hasta.se Ansökan skickar du via ansökniningsknappen. Urval sker löpande, skicka därför din ansökan snarast.

Läs mer om oss på www.hastahome.se 


Sökord: Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Utesäljare, Regionsäljare, Fältsäljare