Vårt jobbnätverk

Gå med i vårt jobbnätverk – öka chansen att hitta drömjobbet.

Varför ska du bli en del av vårt jobbnätverk

40% av de rekryteringar vi tillsätter kommer från vårt eget jobbnätverk

Vi samarbetar med många spännande företag inom mängder av branscher

Få relevanta jobbtips baserat på de tjänster du är intresserad av

image

Hur jobbar vi med vårt nätverk? 

Vi arbetar aktivt varje år med att utvärdera vilka plattformar och forum vi kan investera i för att öka chansen att ge våra kunder en mer träffsäker rekrytering. De företag vi samarbetar med idag är landets bästa inom sälj och marknad. Att vi aktivt söker i vårt eget nätverk parallellt med andra plattformar, som till exempel sociala medier, gör oss till en slagkraftig samarbetspartner som inte lämnar något åt slumpen. Med andra ord är det mycket gynnsamt för dig som jobbsökande att bli en del av vårt nätverk för att öka chansen att hitta ditt drömjobb.

Nya jobb för jobbsökande

Jobbnätverket är vår framgångssaga

Om det inte vore för vårt stora jobbsökande nätverk samt det förtroende och uppskattning vi får från våra sälj- och marknadsorienterade kandidater hade vi inte haft en ledande position inom sälj och marknad idag.  

image
Kort om Masterhelp rekryteringsverktyg

En del av Masterhelp är en avancerad databas som används för matchning och sökning i våra rekryteringsuppdrag. Här finns mängder av registrerade CV:n, men också mer detaljerad information om tusentals kandidater som tidigare intervjuats av oss i samband med våra uppdrag. Här kan vi göra egna sökningar för att hitta kandidater som annars är svåra att fånga upp.

En annan del av Masterhelp är ett verktyg för smidig publicering av platsannonser. Platsannonserna publiceras dels på våra egna hemsidor inom Intensogruppen, dels på en rad andra webbplatser. Våra annonser syns både på breda jobbsajter men också mer nischade plattformar där vi kan nå ut till mer specifika kompetenser.

Alla våra rekryteringsuppdrag hanteras i Masterhelp för att få strukturerade och kvalitetssäkrade rekryteringsprocesser för både kunder och kandidater. 

Gå med i vårt jobbnätverk

När du som kandidat registrerar dig i Masterhelp skapas en profil som kan användas till att söka alla de jobb vi publicerar hos oss. Du kan också välja att få tips om intressanta tjänster som skickas ut via matchmail baserat på de intressen och erfarenheter du angett.

Gå med i nätverket

Tips för jobbsökande

Vill du ta del av tips och råd från experter innan du söker ditt nästa jobb? Då ska du ta del av vår kunskapspool. Här hittar du matnyttiga tips om hur du skriver CV, lyckas på intervjun och mycket annat som kan hjälpa dig vidare i din karriär.

Till kunskapspoolen