Rekrytera teknisk säljare

Hitta den perfekta mixen mellan en teknisk specialist och driven säljare? Vi hjälper er när ni behöver rekrytera teknisk säljare.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)

Rekrytering av teknisk säljare

Vi har ett fantastiskt samarbete med vårt systerbolag Intenso Teknikrekrytering för att på bästa sätt hjälpa er när ni behöver rekrytera teknisk säljare. Utbytet mellan Säljpoolen och Intenso skapar konkurrensfördelar som våra kunder och kandidater uppskattar. Detta utgör också en trygghet då vi har möjlighet att utvärdera säljförmågan utan risk att göra avkall på den tekniska kompetensen och förståelsen.

image

Rollen som teknisk säljare

Att hitta en teknisk säljare är inget nytt för oss, och vi vet att fokus ligger både på teknisk kunskap och försäljningskapacitet. Däremot behöver inte alla säljare i tekniska företag sitta inne på den tekniska kompetensen, utan kan mycket väl backas upp av en specialist som arbetar tillsammans med säljaren och kunden.

Vi tror att det ligger i naturen hos en teknisk säljare att fokusera på kundens utmaningar. En teknisk säljare är detaljfokuserad, noggrann, ansvarstagande och processfokuserad

Söker ni säljare?
image

Tillsammans hittar vi er nästa kollega

Vi lägger stor vikt vid att kunna agera bollplank och vara konsulterande mot de företag som behöver rekrytera en teknisk säljare. Därför är vår rekryteringsprocess alltid anpassad efter varje specifikt behov. Det är ett sätt för oss att säkerställa att vi levererar enligt era förväntningar.

I ett rekryteringssamarbete med oss är det viktigt att kartlägga era förutsättningar internt, innan vi tar oss an uppdraget för att rekrytera er nya tekniska säljare. Därför genomför vi alltid en omfattande behovsanalys och upprättar en gedigen kravprofil i samråd med er. Det är här vi sätter ramverket för en lyckad rekryteringsprocess. Vidare genomför vi kompetensbaserad intervjuteknik som kompletteras med bland annat personlighets- och begåvningstester. Allt för att hitta den kandidat som passar rollen och er verksamhet allra bäst.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)