Varför Säljpoolen?

Let’s do business together

Let’s do business together

Vi har en stark övertygelse om att vår kultur gör oss till vinnare. Vår kultur genomsyras i vårt interna arbete såväl som i kontakten med våra kandidater och kunder. När alla i en säljorganisation arbetar mot företagets gemensamma mål uppstår en hävstångseffekt. Denna hävstångseffekt är det dock många företag som går miste om då de inte ser fördelarna med gemensamma prestationer. Vi ser att individuella prestationer också behövs för att nå företagets mål och visioner, men genom att arbeta tillsammans och för varandra blir resan kortare, roligare och mer utvecklande.

Vi arbetar efter ledorden ”Let’s Do Business Together”, något som ställer krav på oss både internt och externt. När vi arbetar mot våra kandidater och kunder krävs det att vi upprätthåller en effektiv, affärsorienterad och lönsam rekryteringsprocess. Vårt mål är att samtliga parter står som vinnare när ni ingår ett samarbete med oss.  

Vi rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad

image

Nätverk, utveckling och flexibla lösningar

Vi har sedan starten 1995 varit nyfikna, modiga och affärsorienterade i jakten på att ständigt utvärdera och utveckla våra tillvägagångssätt. Vi gör detta för att säkerställa att vår leverans till kunderna alltid blir så bra som möjligt. Varje år investerar vi i vårt kandidatnätverk och till följd av detta har vi förmånen att ha ett av Sveriges största nätverk inom försäljning och marknad.

image

Specialister inom försäljning

Genom åren har vi rekryterat inom mängder av säljfokuserade branscher och på alla befattningsnivåer, från instegsrollerna i säljorganisationen upp till försäljningsdirektörer och VD. Detta har gett oss en inblick och erfarenhet i vilken säljkompetens som har störst chans att passa in i er verksamhet. För oss är det viktigt att förstå ert företag, produkt och organisation. Genom en öppen och transparent dialog samt en tydlig kravprofil ökar ett samarbete med oss på Säljpoolen chansen att rätt kandidat hamnar hos rätt arbetsgivare. 

Läs om säljrekrytering

Garantier

Långsiktiga relationer är viktigt för oss och vi har som mål att ni som kund alltid ska vara nöjda med vårt arbete. Därför vill vi ta ansvar även efter att uppdraget är genomfört och erbjuder er en generös garanti för att ge en extra trygghet i er rekrytering.

6

Nyanställd slutar inom 6 månader, 100% reducerat arvode vid ny rekrytering.

12

Nyanställd slutar inom 12 månader, 50% reducerat arvode vid ny rekrytering.

18

Nyanställd slutar inom 18 månader, 30% reducerat arvode vid ny rekrytering.

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden