Söker du säljare eller chefer?
Klicka här

Just nu:
lediga jobb
Se lediga jobb

>100 000
Registrerade kandidater

500-600
Kandidater får nytt jobb/år

18 mån
Trygghetsgaranti

96%
Kundnöjdhet


 


Vårt specialanpassade rekryteringskoncept som vi utvecklat för kvalificerade chefspositioner och andra nyckelbefattningar.

Läs mer

MATCHMAIL

Vill du ha tips om intressanta jobb, direkt i din mail?
Registrera dig hos oss. Det tar bara tre minuter. Det är väl investerad tid, som kan hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skapa matchningsprofil

HJÄLP PÅ TRAVEN

Här har vi samlat olika tips som kan göra dig mer effektiv i ditt jobbsökande. Hur skriver man sin ansökan, och vad finns det för andra saker man bör tänka på när man söker jobb? 

Läs mer

VILL DU REKRYTERA?

Anlita en expert när du ska rekrytera chefer, säljare och marknadsförare. Vi har rekryteringstjänster som passar de flesta behov, vare sig du vill göra jobbet själv eller ha professionell hjälp.

För företag

Konsultativ rekrytering

Med vårt kompletta rekryteringspaket får du hjälp av våra erfarna konsulter, som tar hand om hela rekryteringsprocessen.


.Läs mer

Researchrekrytering

Vi tar hand om annonsering, läser ansökningar, bokar in intervjuer och tar hand om administrationen. Du får ett fåtal kandidater och sköter intervjuerna själv.

Läs mer

Gör det själv-rekrytering

Sköt rekryteringen helt själv med våra effektiva platsannonspaket. Du hanterar ansökningarna i vårt webbaserade rekryteringsverktyg Masterhelp.

Läs mer

Säljpoolen Executive

Att rekrytera chefer och ledare är en uppgift som kan vara  svår. Genom vårt nätverk och vår databas med tusentals högkvalificerade kandidater kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

 Läs mer

Varför valde Joakim på Pinpointer oss som rekryteringspartner?

"På Pinpointer är vårt team vår absolut viktigaste resurs. Det var därför viktigt för oss att hitta en professionell och erfaren partner. Efter noggranna eftersökningar och tidigare erfarenheter från andra arbetsplatser ansåg vi att Säljpoolen var just vad vi behövde."

Joakim Klintred, VD, Pinpointer AB

 

 

Vad tycker Susanna på Solar om vårt samarbete?

"Vi har samarbetat med Intensogruppen i över åtta år och vi har alltid varit väldigt nöjda med vår dialog och det flexibla förhållningssättet från Säljpoolens sida. De är proaktiva och har ett stort kundfokus kring vårt bolags utmaningar. Vi känner oss unika som kund."

Susanna Milikic, HR Business Partner, Solar Sverige AB

 

Vill du veta mer om vad våra kunder tycker?
Läs fler referenser här

 

Vi är stolta sponsorer till