Söker du säljare eller chefer?
Klicka här

Just nu:
lediga jobb
Se lediga jobb

Hur hanterar Säljpoolen Corona?

Covid-19 påverkar oss alla på flera plan och vi står inför en stor förändring.

Vår verksamhet hålls öppen som vanligt och vi har gjort åtgärder för att kunna arbeta  digitalt i så stor utsträckning som möjligt för att möta den verklighet vi befinner oss i. 

Hur kan vi hjälpa dig som arbetsgivare?
Vi bollar gärna idéer och förslag med er. Vi har en bred produktportfölj och diskuterar gärna vilken lösning som är den bästa för dig.

Hur kan vi hjälpa dig som kandidat?
Står du inför en oviss framtid? Vi delar gärna med oss av vårt nätverk!

Flexibilitet och samarbete har fått en helt ny mening, och här kan vi göra skillnad tillsammans.

Kom ihåg: Boka inte av era möten, boka OM till digitalt!

>100 000
Registrerade kandidater

500-600
Kandidater får nytt jobb/år

18 mån
Trygghetsgaranti

96%
Kundnöjdhet


 


Vårt specialanpassade rekryteringskoncept som vi utvecklat för kvalificerade chefspositioner och andra nyckelbefattningar.

Läs mer

MATCHMAIL

Vill du ha tips om intressanta jobb, direkt i din mail?
Registrera dig hos oss. Det tar bara tre minuter. Det är väl investerad tid, som kan hjälpa dig hitta drömjobbet!

Skapa matchningsprofil

HJÄLP PÅ TRAVEN

Här har vi samlat olika tips som kan göra dig mer effektiv i ditt jobbsökande. Hur skriver man sin ansökan, och vad finns det för andra saker man bör tänka på när man söker jobb? 

Läs mer

VILL DU REKRYTERA?

Anlita en expert när du ska rekrytera chefer, säljare och marknadsförare. Vi har rekryteringstjänster som passar de flesta behov, vare sig du vill göra jobbet själv eller ha professionell hjälp.

För företag

Konsultativ rekrytering

Med vårt kompletta rekryteringspaket får du hjälp av våra erfarna konsulter, som tar hand om hela rekryteringsprocessen.


.Läs mer

Researchrekrytering

Vi tar hand om annonsering, läser ansökningar, bokar in intervjuer och tar hand om administrationen. Du får ett fåtal kandidater och sköter intervjuerna själv.

Läs mer

Gör det själv-rekrytering

Sköt rekryteringen helt själv med våra effektiva platsannonspaket. Du hanterar ansökningarna i vårt webbaserade rekryteringsverktyg Masterhelp.

Läs mer

Säljpoolen Executive

Att rekrytera chefer och ledare är en uppgift som kan vara  svår. Genom vårt nätverk och vår databas med tusentals högkvalificerade kandidater kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

 Läs mer

Vad tycker kunderna?

"Samarbetet med Säljpoolen har fungerat mycket bra. Tydlig och konkret information genom hela processen och enkelt att komma i kontakt med kontaktpersonen.  Kandidaterna som blivit utvalda har hållit hög nivå allihop och valet blir därför mer på det personliga planet och hur personen kan komma att passa in i gruppen."

Daniel Melin, Channel Manager Direct Sales på Kärcher

Vill du veta mer om vad våra kunder tycker? På den här sidan hittar du fler referenser

 

Vad tycker kandidaterna? 

"Väldigt snabbt efter att jag skickat in min ansökan fick jag återkoppling både via telefon och mail och jag tycker det var professionellt att vi hade två kontaktytor. Det som jag tyckte var väldigt positivt var själva intervjun med Säljpoolens rekryterare Ann Sziger. Ann var otroligt påläst om både företagskulturen och om uppdraget. Ann var Skånemejeriets förlängda arm!"

Johan Bennäs, anställd som Regionchef på Skånemejerier. 

Vill du läsa mer om Johan och andra kandidater som blivit anställda? Klicka här.