Rekrytera marknadschef

Som experter på rekrytering av marknadschefer vet vi vad som krävs för att lyckas i rollen som marknadschef. Vi hjälper er att hitta rätt kandidat.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Rekrytera marknadschef med Säljpoolen

Marknadsrekrytering växer sig större och större i samband med att allt fler företag ser fördelarna som uppstår när sälj- och marknadsavdelningarna har ett tätt samarbete. En återkommande befattning vi rekryterar är en kombinerad roll som sälj- och marknadschef. Våra rekryteringskonsulter vet vad som krävs för att lyckas och vilka utmaningar en marknadschef kan ställas inför.

Söker du försäljningschef?
image

Lyft säljsidan – rekrytera en marknadschef

I takt med att marknadsavdelningar växer ökar behovet av marknadschefer. Marknad har, tack vare digitaliseringen, skapat förutsättningar för säljorienterade företag att förändra sitt arbetssätt till att bli mer tillgängligt och effektivt. Genom att rekrytera en marknadschef och våga satsa på en effektiv marknadsfunktion kommer säljorganisationen kunna ägna mer tid åt effektivt försäljningsarbete och komma närmare en vunnen affär.

Rekryteringsprocess

Idag ställer digitaliseringen höga krav på de som arbetar inom marknad och det krävs därför att man bearbetar forum utanför de traditionella miljöerna för att skapa tillväxt med hjälp av en marknadschef.

image
Vad är ert mål?

Vidare i processen är det viktigt att förstå er verksamhets ambitioner:

  • Var befinner sig ert företag idag?
  • Vad vill ni få ut av er kommande marknadschef? 
  • Är det ett stort eller litet team att leda?
  • Är arbetet fokuserat mot interna eller externa kanaler? 
  • Hur ser samarbete ut mellan marknad och säljorganisation?
Läs mer om oss
Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden