Rekrytera Account Manager

Söker ni Account Manager? Med bred kunskap, lång erfarenhet och ett stort kandidatnätverk hjälper vi till att rekrytera er nästa kollega.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Rekrytering av Account Manager med Säljpoolen

Säljpoolen har framgångsrikt rekryterat inom alla möjliga branscher sedan 1995. Genom att ta hjälp av oss i er rekrytering får ni ett transparent samarbete där vi tillsammans arbetar effektivt för att hitta er nya medarbetare. Vi vet vad det innebär att vara Account Manager idag, igår och hur rollen kommer att se ut imorgon.

image

Vad utgör en duktig Account Manager?

Att bli en duktig Account Manager är komplext och vi vet att en framgångsrik person i en viss bransch inte nödvändigtvis når framgång i en annan. Trots det ser vi mönster hos de som lyckas bäst. De är aktiva, målinriktade, engagerade, orädda och socialt begåvade. Egenskaper som inte kommer fram i ett CV, men som framkommer i våra intervjuer och dialoger vid rekrytering. Därför anser vi att det faktiska mötet mellan rekryteraren och kandidaten är mycket viktigt.

Rätt titel?

Är ni på jakt efter en framåtlutad, modig och driven person som ska arbeta med att utveckla ett 50-tal kunder, parallellt med att hitta nya? Då vill vi att rollen som annonseras ska benämnas Account Manager. Genom att använda rätt titel säkerställer vi att intressanta kandidater hittar till er annons och minskar därmed antalet irrelevanta ansökningar. Med hjälp av ett grundligt förarbete kommer vi alltid säkerställa att det blir rätt från början och att ni hittar rätt typ av Account Manager till er verksamhet.

Söker du Key Account Manager?
image

Tillsammans rekryterar vi rätt kandidat

På Säljpoolen har vi en flexibel och anpassningsbar rekryteringsprocess när det är dags för er att rekrytera er nästa Account Manager. För att garantera en hög kvalité i processen utför vi alltid en noggrann kravprofil och behovsanalys. Detta innebär att vi tillsammans med er går igenom vilka egenskaper, meriter och krav som tjänsten efterfrågar samt vilka förväntningar er verksamhet har gällande rekryteringen.

image

Få tid över till annat

Vi arbetar med att matcha rätt person till rätt organisation. Genom att låta oss sköta de tidskrävande delarna i processen får ni tid över till annat och vi kan säkerställa att ni får den bäst lämpade kandidaten till er slutintervju.

Läs mer om oss

Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden