Vi är Säljpoolen

Vår historia

Säljpoolen grundades 1995 och redan från start har vi ansett att personliga egenskaper kan väga tyngre än tidigare erfarenheter. Baserat på detta har vi fokuserat på att bygga upp ett stort och brett nätverk av kandidater nischat mot sälj och marknad. Vårt fokus har tagit oss till att vara det företag i Sverige som tillsätter flest säljroller samt ledare och specialister inom sälj och marknad. 

1995


Säljpoolen grundades med start i Göteborg.

1997


Öppnade kontor i Stockholm och Malmö. 

2005


10-årsjubileum och lansering av rekryteringsverktyget Masterhelp. 

2010


Systerföretaget Intenso Teknikrekrytering startades.

2015


20-årsjubileum och ny ägarkonstellation. 

2020


Kulturförändring inom hela koncernen, Intensogruppen, med fokus på samarbete. 

2021


Öppnade kontor i Jönköping.

2022


Nya delägare.

Värdeord

Tillsammans

”Let’s do business together”

Vi är övertygade om att samarbete, internt som externt, är den bästa vägen framåt. Det innebär att vi möjliggör stor nytta både internt och externt genom att involvera fler personer på samma uppgift och att tillsammans med våra kunder ingå i partnerskap med breda kontaktytor. Detta har resulterat i att vi har fått ett bättre arbetsklimat, effektivare processer och nöjdare kunder.

Professionalism

Ett professionellt bemötande är nyckeln till framgång i vår bransch. Det gäller både gentemot kandidater, kunder och andra samarbetspartners. Utgångspunkten att alltid bemöta våra kandidater som vi själva hade velat bli bemötta gör oss framgångsrika i vår rekryteringsprocess. Med lyckosamma processer får vi många nöjda kunder, något som är en förutsättning för vår fortsatta framgång.  

Glädje

Vi arbetar aktivt med att få en trivsam företagskultur som hjälper till att skapa en motiverande och bra arbetsmiljö. Vi vill framkalla en genuin vilja hos våra medarbetare, så att de alltid vill göra det lilla extra för såväl kandidater som kunder. Vi är optimistiska och modiga och ser positivt på morgondagens möjligheter. Det är glädje som hjälper oss att vara lösningsorienterade, välkomnande och engagerade i allt vi tar oss an.

Varför ska ni välja oss?

Vi är Sveriges äldsta rekryteringsbyrå inom sälj och marknad, och är idag rikstäckande med fyra lokala kontor runt om i landet. Vi har som mål att ni som kunder och kandidater alltid ska stå som vinnare när ni ingår ett samarbete med oss.

Läs om hur vi kan hjälpa er