Vi satsar och utökar vårt team och söker nu

Två Säljare till Stockholm


Vill du arbeta med en spännande och lättsåld produkt? Då kan denna utmaning vara något för dig! TemPlus söker just nu två Säljare till Stockholm för vår nya produkt, TempusIN!

TempusIN är en app underlättar vardagen för byggföretag, fastighetsbolag, transportföretag m.fl. I appen kan användaren till exempel tidsrapportera, skadeanmäla och frånvaroanmäla på ett enkelt och tidseffektivt sätt. Den anpassas efter varje företag, vilket gör den mycket flexibel och lättsåld. 

Du kommer bearbeta både nya och befintliga kunder via telefon, skype och ute på fältet.

Vi satsar hårt på god service och önskar att alla kunder ska få den hjälp de behöver när de kontaktar oss: inga frågor är dumma och alla kunder ska känna sig nöjda när de lägger på luren.

Personliga egenskaper

  • Du har erfarenhet av försäljning på fältet och via telefon och är intresserad av ny teknik och dess möjligheter.  
  • Ditt arbetssätt är strukturerat och du trivs med att arbeta i en självständig roll, men du är även en lagspelare och jobbar bra i team. 
  • Du är kommunikativ och har en positiv inställning i ditt arbete och vardag.
  • Du är självgående, har gott om driv, energi och glädje. 
  • Du har ett stort affärssinne och du inger förtroende, vilket leder till långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt god IT-vana.
  • Du är bosatt någonstans i Stockholmsområdet och du har körkort.

Vi erbjuder 
En spännande och utvecklande roll hos oss på TemPlus på ett modernt kontor med härlig atmosfär och med gångavstånd till trevliga lunchrestauranger. Du arbetar tillsammans med prestigelösa och positiva kollegor som gör det roligt att gå till jobbet. I tjänsten ingår grundlön och möjlighet till ett attraktivt bonussystem.

Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering så vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Rekryteringskonsult Ulf Hammar 070-606 31 00.

Välkommen med din ansökan!


Templus blev bildat i 2009 som ett dotterbolag till norska Tempus AS. Som ett av de första bolagen som blev ackrediterad för ID06 system känner Templus marknaden väl och har ett gott renommé gentemot våra kunder. Under de senaste åren har vi hjälpt upptill tusen kunder med ID06 system och personalliggare på moderna plattformar som surfplattor och smartphones. Läs mer om oss på vår hemsida www.templus.se.

Sökord: säljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, försäljare, försäljning, teknik