Vi behöver förstärka vår säljorganisation och söker nu en 
 
Regionssäljare till Stockholm 
 
 
Arbetsbeskrivning
Som Regionsäljare hos Hitachi Power Tools ansvarar du för att vårda och utveckla våra kunder, både nya och befintliga. Du kommer arbeta tätt med dina säljkollegor och även marknadsavdelningen. Kundens affär är ofta komplex, vilket kräver förmåga att tänka proaktivt, långsiktigt och att du besitter en god förmåga att prioritera. Du bor i Stockholm, gärna på södra sidan, men det viktigaste är dock att du är rätt person för denna tjänst. 
 
Din bakgrund

  • Du har jobbat några år som fältsäljare, gärna mot ÅF och inom branschen eller närliggande.
  • Du har erfarenhet och en naturlig förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer samt utveckla affären hos både nya och befintliga kunder.
  • Du har erfarenhet av att jobba med komplexa affärer samt långa säljprocesser. 
  • Du är kommunikativ och är van att genomföra presentationer inför större grupper.
Din profil

  • Du har ett stort affärssinne, inger förtroende, är van att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt. 
  • Du vet att en ordentligt genomförd behovsanalys tillsammans med kunden är grunden till ett långsiktigt och gott samarbete.
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare samtidigt som du vågar utmana kunden och inte är rädd för att ifrågasätta.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office, är kommunikativ och uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska.
  • Du har B-körkort.

Vi erbjuder
Hitachi Power Tools står inför en spännande, expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en platt organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74. Marie är ledig över jul och nyår och tillbaka den 12 januari.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande. 

Välkommen med din ansökan!


Hitachi Power Tools Sweden AB är en ledande leverantör av elverktyg, spikverktyg, klipp-/bockmaskiner, infästning och tillhörande kringprodukter till den svenska proffsmarknaden. Huvudsakliga distributionskanaler är återförsäljande fackhandel och kedjor inom bygg och industri. Produktportföljen innefattar i huvudsak varumärken som Hitachi, Bendof och MFT. Läs mer om oss på vår hemsida www.hitachi-powertools.se