Brenderup Group expanderar! 

Trivs du med ett självständigt och utvecklande säljjobb? Vill du jobba med marknadsledande varumärken? Då har vi jobbet till dig! 

Regionansvarig säljare 
till Norrland


Vi söker nu en regionansvarig försäljare till norra Sverige. Distriktet sträcker sig från Gävleborgs län i söder till Norrbottens län i norr. Säljteamet består av fyra resande säljare vilka kommer att vara dina närmsta kollegor, samt ett innesäljteam i Jönköping med ansvar för försäljning via telefon, teknisk support, orderadministration och eftermarknad. Som regionansvarig säljare ansvarar du för all försäljning inom distriktet, där vi med rätt medarbetare tror på en fortsatt god utveckling.

Arbetsuppgifter

  • I nära samarbete med kunderna planera, genomföra och följa upp försäljningsaktiviteter.
  • Säkerställa en hög servicenivå i alla kontakter med kunden genom hela säljprocessen, från början till slut.
  • Skapa ”sales excellence” genom att optimera distributionen med både nya och befintliga kunder. 

Vi vill att du har

  • Passion för dagliga kundkontakter och försäljning med hög fokus på service.
  • Ett strukturerat och målmedvetet sätt att jobba samt gillar att ha många bollar i luften.
  • Förmågan att arbeta självständigt och ta ansvar för din egen planering.
  • Mycket god kommunikationsförmåga där både interna och externa kontakter är viktiga.
  • Du talar och skriver svenska flytande, samt behärskar engelska i tal och skrift.
  • Gärna eftergymnasial utbildning och/eller några års erfarenhet inom försäljning.
  • B-körkort

Våra värderingar är mycket viktiga för oss, så vi värdesätter att du tar ansvar, agerar, bidrar, lyssnar och gillar att jobba tillsammans med andra människor.

Vi lägger stor vikt vid din personliga profil och egenskaper och uppmuntrar såväl kvinnor som män att söka tjänsten. Tjänsten innebär frekvent resande, uppskattningsvis 60 hotellnätter per år. Lämplig bostadsort är Sundsvall/Örnsköldsvik. Även annan bostadsort inom distriktet kan vara intressant.

 
Vi erbjuder
Marknadsmässig lön samt professionella säljhjälpmedel inklusive tjänstebil.
 
Ansökan
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering. 

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, telefon 031 -704 51 92.

Välkommen med din ansökan! 


Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör - och ett av Europas ledande varumärken - av trailers (släpvagnar) och lastsystem för yrkesmässigt och privat bruk. Våra produkter finns tillgängliga för försäljning samt för uthyrning och används av miljoner konsumenter. Gruppen innefattar väl positionerade varumärken som Brenderup, Fogelsta, Westbay Trailers, Brenderup Rental och Mont Blanc. Brenderup group har 580 anställda vid fem produktions- och monteringsfabriker och försäljningskontor i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Rumänien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och Italien. Huvudkontoret finns i Malmö. Gruppen har en omsättning på cirka 970 miljoner kronor. För mer information, besök www.brenderupgroup.com

Sökord: regionsäljare, fältsäljare, utesäljare, account manager, säljare, försäljning