Driftchef
St1 Refinery Göteborg 

 

Vi söker dig som vill ansvara för vår driftavdelning med ett team av duktiga drifttekniker och driftingenjörer!

St1 erbjuder dig en utmanande, omväxlande och inspirerande roll. Du kommer att arbeta i ett företag där din insats syns och du får möjlighet att bidra till framtidens produkter och lösningar i vårt utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter
Som driftchef för ST1 har du det totala ansvaret för driften. Vi är idag uppdelade i fem skift och anläggningarna är i produktion dygnet runt. Du kommer att arbeta med driftoptimering, säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet för att ständigt utveckla våra processer. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Tjänsten är förlagd på dagtid.

 

  • Ansvara för utvecklingen av kompetensen på avdelningen
  • Arbeta aktivt med säkerhet och riskhantering
  • Arbeta mot satta produktions- och miljömål


Din Profil
Du har goda ledaregenskaper med erfarenhet av processindustrin och/eller energibolag. Vi ser gärna att du har en driftteknisk bakgrund inom processindustrin. Du är van att axla ett ansvar och att ta snabba och säkra beslut. Du är högskoleutbildad eller har motsvarande erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som har analytisk förmåga och är lösningsorienterad samt flexibel. Du drivs av ständig utveckling och möjlighet till förbättringar. Vidare är du en utpräglad lagspelare som coachar och stöttar teamen med ett prestigelöst ledarskap.


Vi erbjuder

  • Ett intressant och spännande arbete med många kontaktytor.
  • Ett utvecklande arbete i en bransch som är under stor förändring med flera kommande och spännande projekt
  • Bonuslön och utfyllnad av föräldraförsäkring vid barnledighet
  • Träningsmöjligheter samt företagshälsovård
  • Subventionerade aktiviteter som exempelvis resor och idrottsliga evenemang
  • Förmånliga villkor förutom dagens givna förmåner

På vår karriärsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss: https://career.masterhelp.se/st1-refinery 

Är Du intresserad? 
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt om du är intresseradSök tjänsten genom att trycka på ansökningsknappen, då får alla som är inblandade i rekryteringen tillgång din ansökan. 

Kontakt 
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-588745 eller Mattias Lyckberg 0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering AB.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes vänligen då vi sköter rekryteringen själva i enlighet med för denna rekrytering beslutad process.

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Målet är att utveckla och erbjuda nya, förnybara bränslen och moderna lösningar som minskar klimatpåverkan. Koncernens energitjänster och produkter sträcker sig från vindkraft till etanolbränsle som görs på restprodukter från livsmedelsindustrin. På St1 Refinery AB förädlas årligen 4 miljoner ton råolja från Nordsjön. Under det senaste decenniet har hundratals miljoner kronor investerats för tillverkning av produkter av bästa miljöklass och för att minska utsläppen från produktionen. Vi är ett av de mest energieffektiva raffinaderierna i världen. Raffinaderiet levererar fjärrvärme till Göteborgs stad och är sedan 1997 miljöcertifierat enligt EMAS och ISO 14001. Vi är ungefär 210 anställda vid raffinaderiet som är beläget på Hisingen.

 

Sökord: processingenjör, driftchef, processindustri, energi, olja, gas, driftoptimering, processer, driftavdelning, förnybar energi, energitjänster, raffinaderi