Rekrytera säljare inom transport & logistik

Behöver du rekrytera säljare inom transport & logistik? Vi hjälper er att hitta er nästa kollega som kan hjälpa er utveckla era affärer.Rekrytering av säljare inom transport & logistik

En säljare mot transport och logistik arbetar för att bygga goda kundrelationer och skapa affärsmöjligheter för att säkra företagets framgång. Eftersom vi har rekryterat säljare inom transport och logistik till mängder av bolag vet vi hur vi hittar rätt kandidat med den perfekta blandningen av säljtalang, branschkunskap och förmåga att hjälpa kunden med sina utmaningar.

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Kunder som rekryterat säljare inom transport/logistik

Tillsammans rekryterar vi er nästa säljare inom transport & logistik

När vi startar upp en ny rekrytering av säljare inom transport och logistik börjar vi alltid med ett noggrant förarbete för att skapa bästa möjliga förutsättningar att lyckas med uppdraget. Vi tar reda på era behov och utmaningar samt genomför en grundlig kravprofil.

Vi arbetar med kompetensbaserad intervjuteknik och kompletterar denna med bland annat personlighets- och begåvningstester för att säkerställa att den kandidat nu anställer är rätt för rollen och er organisation.

image

Om Säljpoolen


Sedan Säljpoolens start 1995 har vi haft som mål att vara nyfikna, modiga och affärsorienterade. Det är tack vare dessa egenskaper vi kan fortsätta utvärdera våra arbetssätt för att ständigt utvecklas och kvalitetssäkra vår prestation mot kund.

En stor bidragande faktor till vår framgång är vårt stora kandidatnätverk. Tack vare hårt arbete och årliga investeringar har vi idag ett av Sveriges största nätverk inom ledarskap, försäljning och marknad.


Antal säljare med erfarenhet från logistik och förpackning

5600
image

Specialister inom försäljning

När ni väljer att rekrytera er säljare inom transport och logistik med hjälp av oss får ni hjälp av en erfaren specialist inom säljrekrytering. Vi har stor vana av att rekrytera duktiga säljare till företag och står redo att hjälpa även er. I varje rekryteringprocess har vi som mål att hitta den perfekta matchningen mellan kandidat och företag, vilket inte alltid är lätt. Men genom ett nära samarbete med kund ser vi till att skapa rätt förutsättningar för en lyckad rekryteringsprocess.

Läs om säljrekrytering
image

Vill du boka ett möte?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden