Rekrytera säljare inom industri

Verkar ni inom industri och behöver en säljare med god förståelse för segmentet samt förmåga att bygga goda kundrelationer?

Vill du boka möte?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Rekrytering av säljare inom industri

En säljare inom industribranschen har en viktig roll för sin verksamhets framgång genom främst sitt arbete att skapa affärsmöjligheter och bygga goda kundrelationer. Vi har under åren rekryterat mängder av säljare till alla möjliga typer av industrier, och vet hur vi ska hitta balansen mellan branschkunskap, försäljningskapacitet och förmåga att lösa kundens utmaningar.

Boka möte

Några av våra kunder inom industri

Tillsammans hittar vi er nästa säljare mot industri

Alla våra processer inleds med ett grundligt förarbete för att säkerställa att vi förstår era behov och utmaningar. Vi genomför en omfattande behovsanalys och kravprofil för att skapa bästa möjliga förutsättning för en lyckad rekrytering.

I våra rekryteringsprocesser arbetar vi med kompetensbaserad intervjuteknik som kompletteras med bland annat personlighets- och begåvningstester för att se till att hitta den kandidat som passar rollen och ert företag allra bäst.

Kontakta oss
image

Om Säljpoolen

Sedan vi grundades 1995 har vi alltid strävat efter att vara nyfikna, modiga och affärsorienterade. Dessa egenskaper hjälper oss att ständigt utvärdera och utveckla våra arbetssätt för att hela tiden bli bättre och kvalitetssäkra vår leverans till kunderna.


Antal säljare med erfarenhet från industri

11269
image

Specialister inom försäljning

Våra rekryteringskonsulter är kunniga specialister med erfarenhet av både försäljning och industri. Målet är alltid att sträva efter att hitta de mest lämpade säljarna till er verksamhet. Det är många gånger en svår utmaning, men genom ett tätt samarbete skapar vi goda förutsättningar för att lyckas.

Läs om säljrekrytering
image

Vill du boka ett möte?

Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden