Rekrytera själv

Vill du jobba smartare och kapa din administrativa tid när du ska rekrytera själv? Vill du dessutom spara pengar på platsannonsering? Inga problem! För att underlätta din rekrytering har vi tagit fram vårt Gör-Det-Själv-koncept (GDS).Rekrytera själv med Säljpoolen

Med vår GDS-rekrytering får du hjälp med platsannonsering och tillgång till vårt stora nätverk av kvalificerade kandidater inom sälj, chef och marknad. Du får även tillgång till vårt rekryteringsverktyg Masterhelp där du enkelt sköter hela rekryteringen när du ska rekrytera själv. 

Få hjälp att utforma en personlig, sökordsoptimerad platsannons som tilltalar er målgrupp.

Luta dig tillbaka och låt oss ansvara för att annonsen publiceras i valda kanaler vid rätt tidpunkt till det bästa priset.

Ditt jobb matchas Sveriges största inom sälj, chef och marknad. Du sköter urval och bokar intervjuer i Masterhelp.

GDPR-säkra rekryteringen med Masterhelp, som förenklar ditt administrativa arbete.

Vill du boka demo?

Förnamn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
image

Nå rätt kandidater

Upplever ni svårigheter med att nå ut med rätt budskap till er målgrupp? I ett samarbete med oss får ni chansen att synas med er målgruppsanpassade annons direkt i kandidaternas inkorg. Bra va?

Ca 40 % av de kandidater vi tillsätter kommer från våra egna nätverk och searcharbete. Nätverket fylls ständigt på med nya, spännande kandidater och i en GDS-rekrytering med oss får ni en unik chans att nå specialister inom sälj, chef och marknad som kanske inte aktivt söker jobb, men ändå är öppna för nya möjligheter.


90000

Några av våra GDS-kunder

image

Masterhelp rekryteringsverktyg

Välj rätt annonskanaler när du rekryterar själv

Vi vet vilka annonskanaler som passar olika typer av befattningar och agerar gärna rådgivare.

Vi arbetar ständigt med att utvärdera våra val av annonskanaler för att försäkra oss om att de levererar önskat resultat. De aktörer som inte lever upp till våra krav byter vi ut. Vi har utvärderat och förhandlat med de aktörer som vi anser är bäst på platsannonsering och kan alltid erbjuda er som kund platsannonspaket till ett mycket mer förmånligt pris än om ni skulle köpa varje enskild sajt var för sig.

Annonslayout som tilltalar målgruppen

Vi hjälper er också att, utifrån ert annonsutkast, sätta ihop en platsannons med snygg och tilltalande layout. Vi ser till att optimera annonstexten för att kunna exponeras högt upp i träfflistorna, och därmed maximera chansen att få in många ansökningar.

För att ge kandidaterna ett personligt intryck av ert företag kan vi även skapa en landningssida med extra intervjuer, uttalanden samt av er tillgängligt bild- och videomaterial.

Annonspaket

Vi har avtal med många annonskanaler och erbjuder flexibla lösningar för att möta dina behov. Nedan visas några av våra mest uppskattade platsannonspaket. Kontakta oss gärna för mer info om hur vi kan hjälpa just er.

Standardpaketet

Rekrytera själv  - Standardpaketet

Business/Management

Rekrytera själv  - Buseiness/Management

Sociala medier

Rekrytera själv  - Sociala medier

Uppgradera

När som helst under processen kan ni välja att få hjälp med hela eller delar av processen. Ni kopplas då ihop med någon av våra duktiga rekryteringskonsulter.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er, eller har ni frågor om platsannonsering och GDS?

Kontakta oss

Söker ni andra befattningar?

Säljpoolen är en del av Intensogruppen – vi en rikstäckande helhetsleverantör inom rekrytering. Söker ni andra befattningar är ni välkomna att kontakta våra systerföretag.

Intenso Interim Management
Kontakta oss

Ditt namn(Obligatoriskt)
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden