Innesäljare till Göteborg


AB Jakobsdals Charkuteri är ett familjeföretag från Göteborg. Vår resa började 1936 när farfar Agnar och farmor Inga Pettersson   öppnade dörren till Haga Charkuteri i Göteborg. Kunder skulle med tiden komma i en allt stridare ström för att ta del av farfars charkuterier. Och det fanns alltid plats för samtal – om vädret, livet i Haga och lite allt möjligt. Redan där och då föddes omsorgen om våra kunder och hantverket. Mycket är annorlunda idag, men i hjärtat står vi fortfarande bakom charkdisken. Vi lyssnar ödmjukt, berättar om vårt hantverk och bjuder folk på det lilla extra. Allt för att du ska få en godare upplevelse av svenska charkuterier – tillagade enligt fina traditioner där vi sätter den svenska smakupplevelsen främst. Vi växer för framtiden utan att tappa greppet om våra rötter och grundvärderingar. Idag omsätter vi ca 240 MSEK och är 98 anställda. www.jakobsdals.se

Arbetsuppgifter
Eftersom en av våra nuvarande innesäljare går vidare inom företaget söker vi nu en ny kollega till säljkåren. Som innesäljare på Jakobsdals Charkuteri är du vårt ansikte och vår röst utåt. Du ringer befintliga kunder för att sälja in ordinarie order, kampanjer och merförsäljning. Dina kunder är butiker inom samtliga stora livsmedelskedjor. Du samarbetar tätt med utesäljarna för att tillsammans skapa bra affärer och nöjda kunder. Du har tillsammans med utesäljare ansvar för en egen kundstock och arbetar för att behålla och öka lönsamheten hos kunderna.

Våra innesäljare är kända för att vara tillmötesgående, ordningsamma och mycket serviceinriktade. Våra säljare är också kända för att lägga stor vikt för att förmedla sin kunskap och produktkännedom till våra kunder. Det är egenskaper vi även söker hos vår nästa medarbetare. Erfarenhet från likande tjänst är en fördel men inget krav. Erfarenhet från dagligvaruhandeln är önskvärt men inget krav.

För att lyckas

  • Är du idérik och lösningsorienterad
  • Är du målinriktad, initiativrik och med stort sälj och servicefokus.
  • Noggrann och strukturerad.
  • Förstår du vikten av en god och långsiktig kundrelation på alla plan.
  • Har du god datorkunskap.
  • Tycker du mycket om att prata i telefon. 

Vi erbjuder

  • En tjänst i utveckling i ett expansivt företag med ett ”gott gäng i ryggen”.
  • Ett starkt varumärke med god kvalitet och ett familjärt klimat där din insats har betydelse. 

Om jobbet 

Varaktighet: 6 månaders provanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. 
Arbetstid: Heltid 100%
Lön: Fast månadslön           
Kollektivavtal finns

Kontaktpersoner:  Annika Bengtsson annika.bengtsson@jakobsdals.stelefon 031-712 78 53
Sista ansökningsdag: 2018-01-07

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag om rätt kandidat finnes. 

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Innesäljare, Telefonsäljare, Telesäljare, Ordermottagare