Vi expanderar och söker nu en

Säljare till Stockholm

Vi letar efter dig som vill vara med att fortsätta att utveckla vår marknad i Stockholmstrakten. Du kommer att ansvara för att driva och utveckla försäljningen mot befintliga kunder, men också med ett stort fokus på våra nya. Våra kunder är butiker inom de största kedjorna i dagligvaruhandeln. Du kommer att ansvara för butikerna i innerstaden, norra stor Stockholm, samt Uppsala med omnejd. Du ansvarar för hela säljprocessen vilket innebär att du är självgående, strukturerad, målinriktad och vet att närvaro ute hos kund ger resultat. Vi har säljkontor i Årsta, men de flesta dagarna utgår du från hemmet.

Personlighet och kompetens

  • Du har erfarenhet av uppsökande försäljning, gärna inom dagligvaruhandeln och mot nya kunder.
  • Du är en energisk, ödmjuk person med stort sinne och intresse för affärer.
  • Du är självgående, driven och har en naturlig förmåga att skapa förtroende vilket ger långsiktiga relationer med dina kunder.
  • Du har B-körkort, hanterar svenska mycket väl i tal och skrift och uppskattar kvalitativ och hantverksmässig mat.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett expansivt företag med välkänt varumärke och fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.  

Ansökan och kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070 657 80 74.

Urval sker löpande. 

Välkommen med din ansökan! 

Jakobsdals Charkuteri har en stark position på den svenska marknaden med välkända varumärken som Mor Matilda, Bror Jakob och Haga Petter. Företagets fokus är utveckling och försäljning av hantverksmässiga charkdelikatesser av högsta kvalitet, som är baserade på svenska råvaror. Jakobsdals Charkuteri har huvudkontor och produktion i Göteborg. Företaget har ett 100-tal anställda och omsätter cirka 250 MSEK. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, account manager, sälj, distriktsäljare, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare