Låg tröskel till stor frihet - i morgon bestämmer du.
 
Säljare till Jönköping
 
Vi har ambitioner och skall växa. För att lyckas med det skall Time2Care finnas på flera orter över landet där du kommer att ha yttersta ansvaret för ditt distrikt - Jönköping
 
Arbetsbeskrivning
Som säljare hos oss har du helhetsansvar för hela försäljningsprocessen, från prospektering av kunder hela vägen till avslut. Du kommer vända dig till alla tänkbara företag som är i behov av massagesstolar. Kunderna hyr stolarna av Time2care och betalar en avgift per månad. Du som franchisetagare får däremot alla intäkter direkt vid signering - en effektiv lösning och en lönsam affär för alla parter.  
 
"Som franchisetagare hos oss får man komma in i ett färdigt koncept som ständigt utvecklas av oss så att man själv kan fokusera på affärer." - Jonas Norrman, Försäljningsansvarig
 
Vi erbjuder
Du har möjligheten att bli franchisetagare med eget distrikt där du styr helt över din egen arbetsvecka. Jobbet ligger rätt i tiden och du som är driven kommer att få goda ekonomiska möjligheter. Att börja som franchisetagare hos oss innebär inga dyra investeringar, vare sig det gäller entréavgift, områdesavgift eller kontantinsats. Tröskeln att lyckas hos oss är väldigt låg och vi tror på långsiktighet!
 
Din profil
Vi söker dig som älskar att sälja, är affärsdriven och som lockas av egenföretagande. Du är strukturerad, målmedveten och tänker långsiktigt. Vår försäljning bygger på trovärdighet, pålitlighet och kompetens. Vi vet att arbetsmiljö är en viktig faktor på alla företag och kommuner i Sverige, och det skall du ha förmågan att förmedla. 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-704 51 94. 
 
Företagsbeskrivning
Time2Care skapar hälsovinster genom välmående arbetsplatser. Vårt koncept är en enkel lösning på problemet med ökad stress och växande sjuktal. Vi gör återhämtning och stresshantering till en naturlig del av arbetsdagen. Våra kunder är företag som vill ha piggare och friskare personal, och hälsofrämjande arbetsplatser. Idag finns Time2Care på sex orter med ett mål om att finnas på femton inom två år. Det är där du kommer in i bilden. Läs mer på www.time2care.se.
 
Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, account manager