Säljare inneklimat
Södra Sverige

För vår fortsatta expansion söker vi en lösningsorienterad säljare som skall bearbeta entreprenörer, VVS-konsulter och bostadsbolag i Södra Sverige. 

FLEXIT utvecklar, producerar och marknadsför systemlösningar för ventilation, med affärsidén ”Ren och frisk luft för en sund inomhusmiljö”.

Vi är marknadsledande i Norge.

Nu vill vi stärka våra positioner även på den svenska marknaden och gör därför en offensiv satsning med en helt ny serie bostadsaggregat samt en ny produkt som kombinerar FTX-ventilation och värmepumpslösning för bostäder. Tjänsten innebär bearbetning av marknaden genom att etablera nya kundkontakter och utveckla befintlig.

Flexit grundades 1974 och är än idag ett familjeägt företag där tredje generationen driver företaget. Som säljare hos oss erbjuds du ett varierande och utmanande jobb i ett litet men härligt gäng. En tjänst som kräver ett stort driv och eget ansvar men samtidigt innebär mycket frihet.Våra produkter är innovativa och kännetecknas av hög kvalitet. Välkommen till vårt team. - Andreas Persson, Försäljningschef VVS Sverige, Flexit

För att lyckas i tjänsten ser vi gärna att du har ett par års säljerfarenhet och har en relevant teknisk utbildning/erfarenhet från ventilations- alternativt byggbranschen. 


Vi tror att du:

  • Har en entreprenörsanda i dig och drivs av att göra skillnad.
  • Har erfarenhet av teknisk försäljning gärna i ventilations- eller byggbranschen.
  • Har erfarenhet av att bygga upp och utveckla kundrelationer.
  • Är affärsmässig och inger ett stort förtroende.
  • Har ett stort driv och är resultatorienterad.
  • Har en god kommunikativ förmåga.


Du kommer att rapportera till den svenska försäljningschefen och ha kontinuerliga kontakter med vår tillverkningsenhet samt R & D i Töcksfors, Värmland.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett företag med hög flexibilitet och servicenivå, där utvecklingsvägarna är många för rätt person. Du kommer in i en mycket intressant fas där du har stora möjligheter att påverka och vara en del i ett företag med stark framtidstro och intressanta satsningar på den svenska marknaden.

Lämplig bostadsort är i Skåneregionen.

Våra kärnvärden ligger till grund för vad vi på Flexit står för. De ska vägleda oss i det dagliga arbetet samtidigt som de ska motivera oss till goda arbetsinsatser och prestationer.

  • Pålitlig
  • Handlingskraftig
  • Nyskapande
  • Omtänksam
För mer information om tjänsten kontakta Säljpoolens Rekryteringskonsult Peter Nilsson 040-660 67 22 alternativt Ann Szieger 040-660 67 23

Välkommen med din ansökan!

Flexit är en av Nordens ledande leverantörer av inomhusklimatlösningar, med ca 250 anställda i Norge och Sverige. Vår kompetens och våra lösningar är speciellt utvecklade för att förbättra inomhusklimatet i bostäder, i ett krävande nordiskt klimat. För oss handlar det om att göra vardagen bättre för våra kunder. Genom att anstränga oss lite extra för att erbjuda kunskap och lösningar, som bidrar till ett hälsosammare inomhusklimat och ökad livskvalitet. Företaget befinner sig i en spännande fas där det gröna skiftet, skärpta energikrav och digitalisering är viktiga i vårt utvecklingsarbete

Läs mer om oss på på www.flexit.se