Vi växer! Vill du arbeta med branschens främsta produkter tillsammans med kunniga och positiva kollegor? Vi söker nu en

 

Säljare / Distriktsäljare Personbil
Östra Sverige

 

WashTec Sverige (Pamaco Totalservice) är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt innehållande högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, Svanenmärkta kemprodukter och service. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss och bearbeta distrikt Öst. Din bostadsort bör vara i Stockholm med omnejd.

Om tjänsten
Som säljare hos oss säljer du en helhetslösning och ett koncept, som möjliggör för våra kunder att utveckla hjärtat i sin verksamhet, nämligen sina fordonstvättar. Rollen innebär både försäljning till nya och befintliga kunder och som säljare är du vår ambassadör ute på fältet, alltid redo att göra det lilla extra! Våra kunder består huvudsakligen av bensinåterförsäljare, både med kedjetillhörighet och fristående stationer, bilhandlare och entreprenörer. 

I din roll är du konsultativ, nyfiken, skicklig på behovsanalys och affärsmannamässig. Du presenterar kundanpassade lösningar där helhetslösningar, lönsamhet och service står i fokus. Till din hjälp har du ett kompetent, positivt team bestående av projektledare, produktchefer och tekniker. Distriktet omfattar Uppland, Närke, Västmanland, delar av Värmland, Mälardalen, Östergötland samt Stockholm. Det gränsar mot Gävle i norr, Jönköping och Örebro i väst och ner till Västervik i Söder.

 

Jag tyckte att WashTec lät som ett spännande bolag som hade mycket utmaningar och att jag kunde få vara med och påverka, jag brinner för det! En röd tråd genom hela bolaget är ett måste för mig när jag skall trivas!”

Läs hela intervjun med Emilie Horonyi på https://career.masterhelp.se/washtec-personbil.

 

Vi erbjuder

  • En central, spännande och omväxlande säljroll med stort eget ansvar
  • Chansen att vara en del av ett fräscht, nytänkande serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet
  • Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där framgång premieras
  • Glada och engagerade kollegor

Din profil
Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som teknisk säljare. Vi tror att du, precis som vi, lever och verkar i sann Pamaco-anda. Det innebär att du:

  • Har service i fokus - det är hjärtat i verksamheten. Om den fungerar bra så funkar det mesta annat.
  • Ser till att kunderna får en riktigt bra service.
  • Är drivande – du har ett tydligt självdriv, är proaktiv och har en vilja att utveckla dig själv.
  • Tar ansvar – du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din försäljning.
  • Tänker långsiktigt – kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge.

 

Du har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning, med vana att ansvara över ett säljdistrikt. Med glöd i blicken och en outtröttlig vilja att lyckas, bidrar du med positivt säljdriv till vår säljorganisation. Du behöver inte vara någon tekniker, däremot har du ett intresse av att lära dig och förstå tekniken bakom våra produkter. Vi ser fram emot att ta del av dina tankar kring morgondagens lösningsförsäljning!

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta:
Camilla Jacobsson, Rekryteringskonsult: 0707-50 03 85
Dan Andersson, Rekryteringskonsult: 0708-12 88 88

Varmt välkommen med din ansökan!

 

WashTec Sverige är ett privatägt svenskt bolag med ett sextiotal medarbetare. WashTec är världsledare inom fordonstvätt respektive marknadsledande i Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett rikstäckande nätverk av servicetekniker. Under 30 år i branschen har WashTec utvecklats till Sveriges ledande samarbetspartner avseende försäljning, montering och service av fordonstvättar för personbilar, bussar och lastbilar.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, distriktsäljare, fältsäljare, utesäljare