Är du redo för din karriärs roligaste tid? Vill du arbeta med branschens främsta produkter tillsammans med kunniga och positiva kollegor? WashTec växer och söker nu efter en

Projektledare Personbil

Stockholm

 

Pamaco Totalservice, kända under varumärket WashTec är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt innehållande högkvalitativ fordonstvätt, biologisk vattenrening, Svanen-märkta kemprodukter och service. Vi söker nu dig som vill utvecklas i en projektledande roll där du är nära kunden och affären.

 

Om tjänsten
Som projektledare inom Region Öst (Östergötland, från Gävle till norska gränsen, Mälardalen, Jönköping, och Västervik), ansvarar du för att driva lönsamma montageprojekt av tvättlösningar som möjliggör för våra kunder att utveckla hjärtat i sin verksamhet, nämligen sina fordonstvättar. 

Våra kunder består huvudsakligen av bensinåterförsäljare, både med kedjetillhörighet och fristående stationer, bilhandlare och entreprenörer. I rollen som projektledare har du ansvar för projektledning av sålda maskiner - från signerad order till dess att projektet är överlämnat till kund.

En stor del av ditt dagliga arbete innefattar planering av montageprojekt, både internt och i dialog med kunden och dess underleverantörer. Detta innefattar bland annat beställning av utrustning och interna resurser, att följa projektet under utförande, hantera fakturaunderlag samt följa upp projektets lönsamhet och ge erfarenhetsåterkoppling. Ditt mål är att säkra att våra lösningar är korrekta utifrån beställning, att de är kostnadseffektiva och håller utlovad tidplan mot kund. Du kommer även att stötta säljarna vid försäljningsarbete av komplexa projekt. 

Till din hjälp har du mycket kompetenta och trevliga kollegor i form av säljare, produktchefer och tekniker. För att du ska trivas i din roll krävs det att du är konsultativ, kundorienterad, nyfiken, strukturerad och affärsmannamässig.

Du kommer att ingå i säljavdelningen med kontor i Stockholm och rapporterar till Sälj- och Marknadschefen. 

 

"Variationen i arbetsdagen samt möjligheten till vidareutveckling inom företaget var det som lockade. Ett företag som har ett stort driv att få sina kunder nöjda, vilket man tydligt känner av när man är ute på fältet."

Läs hela intervjun med Andreas Alsham här

 

Vi erbjuder

  • En central, spännande och omväxlande roll med stort eget ansvar 
  • Chansen att vara en del av ett fräscht, nytänkande serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet
  • Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där framgång premieras
  • Glada och engagerade kollegor – en plats i ett härligt team
  • En gedigen introduktion 

 

Din profil
Vi tror att du, precis som vi, lever och verkar i sann Pamaco-anda. Det innebär att du:

  • Har service i fokus – det är hjärtat i verksamheten. Om den fungerar bra så funkar det mesta annat och du bör alltid sträva efter att ge kunder en toppklassig service!
  • Är drivande – du har ett tydligt eget driv, är proaktiv och nyfiken med en vilja att lära dig våra produkter och tjänster.
  • Tar ansvar – du inger förtroende och tar ansvar för dina handlingar och din leverans. Detta tror vi är en självklarhet för dig både internt och externt.
  • Tänker långsiktigt – kundrelationer som bygger på förtroende, professionalism och värme varar länge. 

 

Vidare tror vi att du har ett naturligt intresse att lära dig och förstå tekniken bakom våra produkter. Du besitter förmågan att prata med nyckelpersoner ute hos kunderna. Du har sannolikt erfarenhet från tekniska installationer och projektledning samt varit involverad i helhetsentreprenader. Nu känner du att det är dags för nästa steg i din karriär!

Kontakt
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Camilla Jacobsson, Rekryteringskonsult: 0707-500385
Dan Andersson, Rekryteringskonsult: 0708-128888

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

WashTec Sverige är ett privatägt svenskt bolag med ett sextiotal medarbetare. WashTec är världsledare inom fordonstvätt respektive marknadsledande i Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt ett rikstäckande nätverk av servicetekniker. Under 30 år i branschen har WashTec utvecklats till Sveriges ledande samarbetspartner avseende försäljning, montering och service av fordonstvättar för personbilar, bussar och lastbilar.

 

Sökord: projektledare, projektledning, projektplanering,