Säljare
till Stockholm 

 

Vi söker dig som vill arbeta med högkvalitativa produkter tillsammans med trevliga kunder. Hos oss på Dustcontrol kommer du kunna stå för produkterna och känna yrkesstolthet som säljare.

Som säljare blir din främsta uppgift att på ett kreativt och framgångsrikt sätt bearbeta och utveckla långsiktiga affärsrelationer med såväl befintliga som nya kunder i Stockholm och Uppland. Tjänsten innebär eget ansvar och självständigt arbete. Rollen som säljare kräver ett inre driv och en vilja att skapa goda resultat.

 

Dina arbetsuppgifter

  • Se till att våra befintliga och nya kunders behov och förväntningar möts och helst överträffas.
  • Driva affärer från första kontakt till avslut.
  • Hålla dig uppdaterad och analysera konkurrenter och marknaden.
  • Budgetansvar för ditt område.
  • Bearbeta byggföretag, uthyrningsfirmor, saneringsfirmor, golvslipare etc.

 

Vi erbjuder
Dustcontrol erbjuder ett flexibelt arbete med en marknadsmässig grundlön, bonus och tjänstebil. Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Norsborg, vi har flera trevliga träffar under året med kollegor. Du kommer även att delta på mässor som sker några gånger per år.

Din profil
Vi söker dig som är målinriktad, utåtriktad och drivs av att göra affärer. Du är socialt begåvad och inger förtroende inom alla led för att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är lösningsorienterad och har en förmåga att självständigt organisera ditt arbete. I rollen ingår det att du är på resande fot ibland med övernattning.

 

Kvalifikationer

  • Flera års sälj- eller serviceerfarenhet från byggindustrin eller närliggande bransch.
  • Trygg i rollen att hålla presentationer och utbildningar inför små och stora grupper.
  • Tekniskt intresse och utbildning kombinerad med en utpräglad kommersiell ådra är meriterande.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B-Körkort.

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulf Hammar 070-606 31 00.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, därför önskar vi din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Dustcontrol AB utvecklar, tillverkar och marknadsför mobila stoftavskiljare samt kompletta system för punktutsugning till industrin. Företaget grundades 1972 och har idag 150 anställda och koncernen omsätter ca 300 MSEK. Företagets affärsidé är att tillgodose kundernas behov av renare och effektivare produktion och mer hälsosam arbetsmiljö genom att utveckla, tillverka och erbjuda sugsystem för damm, rök och spån. Dustcontrol bedriver internationell verksamhet i form av egna dotterbolag i USA, Tyskland, Finland, Österrike och England samt har återförsäljare på ytterligare 30 marknader. Besök vår hemsida www.dustcontrol.se för mer info.  

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, bygg, industri, teknik