Innesäljare till GöteborgArbetsuppgifter

Eftersom en av våra nuvarande innesäljare går vidare inom företaget söker vi nu en ny kollega till säljkåren. Som innesäljare på Jakobsdals Charkuteri är du vårt ansikte och vår röst utåt. Du ringer befintliga kunder för att sälja in ordinarie order, kampanjer och merförsäljning. Dina kunder är butiker inom samtliga stora livsmedelskedjor. Du samarbetar tätt med utesäljarna för att tillsammans skapa bra affärer och nöjda kunder. Du har tillsammans med utesäljare ansvar för en egen kundstock och arbetar för att behålla och öka lönsamheten hos kunderna.

Våra innesäljare är kända för att vara tillmötesgående, ordningsamma och mycket serviceinriktade. Det är egenskaper vi även söker hos vår nästa medarbetare. Erfarenhet från likande tjänst är en fördel men inget krav. Erfarenhet från dagligvaruhandeln är önskvärt men inget krav.

För att lyckas

  • Är du idérik och lösningsorienterad
  • Är du målinriktad, initiativrik och med stort sälj och servicefokus.
  • Noggrann och strukturerad.
  • Förstår du vikten av en god och långsiktig kundrelation på alla plan.
  • Har du god datorkunskap.
  • Tycker du mycket om att prata i telefon. 

Vi erbjuder

  • En tjänst i utveckling i ett expansivt företag med ett ”gott gäng i ryggen”.
  • Ett starkt varumärke med god kvalitet och ett familjärt klimat där din insats har betydelse. 

Om jobbet 

Varaktighet: 6 månaders provanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning. 
Arbetstid: Heltid 100%
Lön: Fast månadslön           
Kollektivavtal finns


Kontaktperson:

Annika Bengtsson, HR ansvarig på Jakobsdals, annika.bengtsson@jakobsdals.stelefon 031-712 78 53.
Skicka din ansökan via ansökningsknappen, vi tar ej emot ansökningar via mail.

Intervjuer sker löpande, skicka därför din ansökan snarast. 

Välkommen med din ansökan!

AB Jakobsdals Charkuteri är ett familjeföretag från Göteborg. Vår resa började 1936 när farfar Agnar och farmor Inga Pettersson   öppnade dörren till Haga Charkuteri i Göteborg. Kunder skulle med tiden komma i en allt stridare ström för att ta del av farfars charkuterier. Och det fanns alltid plats för samtal – om vädret, livet i Haga och lite allt möjligt. Redan där och då föddes omsorgen om våra kunder och hantverket. Mycket är annorlunda idag, men i hjärtat står vi fortfarande bakom charkdisken. Vi lyssnar ödmjukt, berättar om vårt hantverk och bjuder folk på det lilla extra. Allt för att du ska få en godare upplevelse av svenska charkuterier – tillagade enligt fina traditioner där vi sätter den svenska smakupplevelsen främst. Vi växer för framtiden utan att tappa greppet om våra rötter och grundvärderingar. Idag omsätter vi ca 250 MSEK och är 103 anställda. www.jakobsdals.se

 


Sökord: Säljare, Innesäljare, Telefonsäljare, Telesäljare, Ordermottagare