Utesäljare / Säljare
till Stockholm med omnejd

 

Är du säljaren som sätter gränsen för vad som är möjligt?
Välkommen till M&P!

Vi söker en driftig och duktig säljare som skall bearbeta vårt väl utbyggda återförsäljarnät inom ett geografiskt distrikt som sträcker sig från Stockholm, Mälardalen och Gotland. Du bor i inom distriktet på fastlandet.

Våra återförsäljare finns inom olika branscher, som Färgfackhandeln, Byggvaruhus, Järnhandeln, m.fl.

Som säljare skall du i första hand bearbeta och utveckla våra befintliga kunder, men i din arbetsroll ingår även att du skall bearbeta nya återförsäljare och kundgrupper. Du skall genomföra olika aktiviteter och insatser mot dina kunder på distriktet så att fler och mer lönsamma affärer genereras, och för att säkerställa ett lönsamt och långsiktigt samarbete med dina återförsäljare.

Att sälja in kampanjer och nyheter, utbilda butikspersonal samt skapa relationer med såväl butikspersonal och chefer ingår i dina arbetsuppgifter. Din produktportfölj är välfylld med högkvalitativa och välkända varumärken.

 

Du som söker:

 • Arbetar som säljare idag och har erfarenhet från branschen.
 • Är nyfiken och har lätt för att lära dig nya saker.
 • Har du ett genuint intresse som ”Gör det självare” är det en stor fördel.
 • Är driftig och har förmåga att övertyga människor samt är affärsmässig och långsiktig i din försäljning.
 • Är kreativ och mottaglig för nya idéer, vågar testa och prova nya utmaningar.
 • Har stor drivkraft och förmåga att arbeta självständigt med frihet under ansvar.
 • Bor inom distriktet.

 

"Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 10 medarbetare och omsätter ca 45 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren."

- Magnus Lönegren, VD var med och grundade företaget 1996.

 

Vi erbjuder:

 • Ett spännande och utmanade arbete i ett expansivt och framgångsrikt företag.
 • Många upparbetade återförsäljare med stor utvecklingspotential.
 • Goda utvecklingsmöjligheter och marknadsmässiga villkor.
 • Duktiga och kompetenta medarbetare. 

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta, Magnus Lönegren på M&P Paint & Coatings AB, telefon 070-778 40 53 eller Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson, telefon 031-704 51 79. 

 

Välkommen med din ansökan!  


M&P Paint & Coatings AB är en distributör och tillverkare av färg, lack, rengöringsprodukter, verktyg m.m. Företaget har verksamhet i alla nordiska marknader samt i ett flertal länder i Europa. Vår affärsidé har sedan starten 1996 varit att leverera högkvalitativa och innovativa produkter till bl.a. färgbutiker, kakelbutiker och byggvaruhus. Vår organisation består av 10 medarbetare och omsätter ca 45 miljoner SEK. Vi är i en mycket stark tillväxt i vår försäljningsutveckling och vi räknar med en tillväxtökning de kommande åren. Kontor och lager ligger i Göteborg. Läs mer om oss på vår hemsida www.mpdiy.com