Säljare Mattor
till Göteborg 

Vill du ha ett spännande säljjobb i ett av Berendsens mest framgångsrika säljteam? Då finns äntligen chansen att bli vår nya stjärna! Vi söker marknadens bästa säljare till vårt sortiment av mattor och moppar. Du kommer att kunna erbjuda kunderna marknadens bästa och bredaste produktsortiment med tillhörande komplett service.

Vi på Berendsen står för hög service och den bästa tjänsten på marknaden.

Tjänsten
Vi söker dig som motiveras både av att jobba med nykundsbearbetning och av att få vår befintliga kundstock att utöka antal produkter. Du bokar själv dina kundbesök, förhandlar, omförhandlar och skriver avtal. Som säljare på Berendsen har du ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot budget. 

Din profil

  • Du trivs och drivs av nyförsäljning och spontanbesök och har dokumenterat goda försäljningsresultat
  • Du motiveras av att nå dina mål och är ambitiös
  • Du jobbar disciplinerat och strukturerat
  • Du är en god lyssnare, har lätt för att skapa kontakter och har en hög arbetsmoral
  • Du har erfarenhet från uppsökande försäljning och/eller relationsbyggande utveckling av befintliga kunder

Krav
Det viktigaste för oss är att du är en positiv person med personligt högt driv och ett passionerat sätt att ta dig an nya utmaningar. Om du har erfarenhet av uppsökande försäljning är det meriterande, men inget krav.

Du behärskar engelska, samt har körkort.

Vi erbjuder dig

  • Fast lön med tjänstepension och provision utan tak
  • Tjänstebil, bärbar dator, Ipad och mobiltelefon
  • Du blir en del av ett team med trevliga kollegor och härlig gemenskap
  • Löpande coachning av en engagerad Säljchef

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Mathias Nordlander, Säljchef på 0704 44 05 11. 

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut – så skicka in din ansökan redan idag dock senast 15 september 2019.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare,