EKONOMIANSVARIG TILL EXPANSIV KONCERN 

 

Vill du ha en nyckelroll i en växande koncern och vara delaktig i att forma våra bolags framtid, såväl strategiskt som operativt? 

 

DAGUS AB söker nu en ekonomiansvarig för moderbolaget och tillhörande dotterbolag. Du får en bred och självständig roll där du analyserar och initierar förbättringsförslag och arbetar tillsammans med företagets ledning..

 


VEM ÄR VI?

DAGUS AB är en privatägd mindre koncern som under 2020 firar 15-årsjubileum. Vi är i stark tillväxt med ambitionen att fortsätta växa såväl organiskt som via förvärv. 

Vårt huvudkontor ligger i Göteborg men vi är verksamma över hela Sverige och Finland. Inom koncernen arbetar ca 50 personer för de olika bolagen, och omsättningen uppgår till ca 130 miljoner sek. 

Koncernen består av totalt tio bolag som är verksamma inom tre verksamhetsområden; 

 


DAGUS FASTIGHETS AB
äger och förvaltar fastigheter

 

SE360 & ZENTUVO 
erbjuder visualiseringstjänster till fastighetsmäklare

 

JARI SAFE AB
producerar och säljer säkerhetsprodukter

 

 

VÅRA MEDARBETARE

VÅRT TEAM består av jordnära, engagerade människor som tror på att hög kvalitet, kunskap och god service vinner i längden. Vi är ett sammansvetsat gäng som bryr oss om kunden och som tänker och agerar långsiktigt. 

 

Koncernens verksamhetsområde är brett men vårt gemensamma fokus bygger på att: Vi skall ha kul på jobbet, vara personliga men samtidigt affärsmässiga, leverera kvalitet i alla led, alltid med kundens behov och förväntningar i centrum.

Daniel Gustafsson
Ägare av Dagus AB

 

 

Som medarbetare på SE360 har du frihet att utforma din egen roll och även stor möjlighet att påverka och vara delaktig i bolagets färdväg. Vi är ambitiösa och vill utveckla våra processer i alla led och det gör vi genom våra medarbetares driv, framåtanda och fokus på ständig förbättring.

Terje Hakenmyr Mortensen
VD för SE360

 

 

”Som en del i teamet på Jari Safe erbjuds du en stimulerande och omväxlande vardag. Du är med och jobbar i ett företag under utveckling och får chansen att arbeta i en marknad som gör skillnad i samhället. Du har stora möjligheter att påverka din och Jari Safes utveckling och framtid.

Viktor Lannemyr
VD för Jari Safe

 

 

 

EGENSKAPER VI EFTERFRÅGAR

För att passa in i vår kultur är det viktigt att du är förtroendeingivande, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Men även att du bubblar av idéer och förslag till förbättringar och tankar om hur vi kan bli mer effektiva. Viktigt är även om att du tycker om förändringsarbete och ständig utveckling!

 

VAD ERBJUDER VI DIG?

Ett stimulerande arbete med frihet under ansvar där du kan vara med och påverka och göra skillnad. Du får möjlighet att påverka både på strategisk och operativ nivå, och du arbetar nära tillsammans med företagets ledning. 

 

Din blivande roll består bland annat av:

 • Ansvar för moder- och dotterbolag avseende löpande redovisning, månads- och årsbokslut, samt övrig finansiell rapportering
 • Upprättande av budget och prognoser
 • Utveckla lönsamhetsuppföljningen, interna processer och vara ett proaktivt affärsstöd till företagsledningen
 • Ansvara för den administrativa utvecklingen och digitalisering av redovisning
 • Kontaktperson mot revisorer, bank, jurist, skatteverket och andra berörda myndigheter
 • Medlem av företagets ledningsgrupp
 • Ansvar över lönehantering, samt personalansvar över ekonomiavdelningen och biträde för företagsledning med personalfrågor
 • Avtalsadministration och avtalsfrågor

 

KVALIFIKATIONER OCH ANDRA ERFARENHETER SOM KRÄVS

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, redovisning för enskilda bolag, samt insikt i relevant regelverk inom området (exempelvis från ekonomiavdelning eller revisionsbyrå) 
 • Det är meriterande med kunskap om koncernredovisning och lönehantering 

 

Är du rätt person för att bidra till vår tillväxtresa? Skicka in din ansökan idag!