Till vårt kontor i Stockholm söker vi nu en: 

Business developer / Affärsutvecklare - Slutkunder

 

Är du en person som får energi i mötet med nya människor och att kunna hjälpa kunder till ännu bättre affärer? Vi söker en driftig person som vill axla utmaningen att skapa affärsrelationer med slutkunder i Stockholmsregionen. Har du minst tre års erfarenhet från försäljning är detta en riktigt bra möjlighet att få jobba med branschens starkaste varumärke!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att indentifiera potentiella slutkunder inom arbetskläder och genom självständigt, professionellt och hårt arbete skapa nya kunder åt Fristads.

Våra värderingar Passion, Enkelhet, Tillsammans, är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en viktig ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

 

Vi ställer några frågor till Stefan Karlsson, Fristads Försäljningschef i norr

Du är Fristads försäljningschef i norr, vad är det som har lockat dig till att jobba här?
Jag har tidigare jobbat med arbetskläder och såg det som en positiv personlig utveckling att jobba med återförsäljare. Jag hade tidigare Fristads som kund och fick en bra bild och känsla av företaget. Jag såg det som en intressant utmaning att få leda Fristads norra försäljningsgrupp och att tillsammans driva bra affärer tillsammans med våra kunder. 

Varför tycker du att man skall börja jobba hos er?
Fristads är ett marknadsledande företag med ett mycket starkt varumärke som står för kvalitet, innovation, nytänkande och ett hållbarhetstänk. Det är en organisation som hela tiden vill framåt, och vi som arbetar tillsammans är ett riktigt härligt gäng.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Indentifiera potentiella slutkunder inom arbetskläder med fokus på bygg-, industri- och servicesektorn.
 • Självständigt besöka potentiella kunder och presentera såväl företaget som vårt produktutbud med målet att skapa en affärsrelation.
 • Arbetet innebär ett nära samabete med våra regionansvariga säljare samt återförsäljare i Stockholmsregionen.

Du bör ha några av nedanstående bakgrunder och erfarenheter

 • God engelska i tal och skrift.
 • Minimum 3 års säljerfarenhet. Erfarenhet från branschen inom arbetskläder är meriterande.
 • Mycket god kunskap inom Officepaketet samt god datavana.
 • Eftergymnasial utbildning inom sälj/marknadsföring är meriterande  

Personliga egenskaper

 • Hög social kompetens och förmåga att skapa långsiktiga relationer då tjänsten innebär mycket kontakt med människor.
 • Förmågan att identifiera var affärsmöjligheterna är som mest sannolika och prioritera därefter.
 • Arbeta välstrukturerat och under eget ansvar.
 • Vara självgående och resultatinriktad samt besitta en god förhandlingsvana,
 • Att ha en framgångsrik och dokumenterad säljerfarenhet samt en personlighet som präglas av en inre drivkraft och viljan att lyckas.
 • Vara rak, ärlig, pedagogisk, drivande och uthållig.


Placering:
Du har din utgångspunkt vid vårt kontor i Stockholm. 

Vad Fristads erbjuder dig 
Vi erbjuder dig en spännande roll i en organisation som ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig dom bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ.

Vi ger dig en professionell introduktion och du får ett starkt stöd av dina kollegor. Du får en stor frihet under ansvar och du får möjligheten att aktivt påverka kampanjer, produktutveckling samt övriga marknadsaktiviteter. Hälsa är viktigt, därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag. Professionella säljhjälpmedel, tjänstebil (Audi, BMW, Volvo och VW) samt fast lön + bonus ingår i tjänsten.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Per Asplund på telefon 031-704 51 92. 

Välkommen med din ansökan!


Fristads är Sveriges största tillverkare av arbetskläder. Vi har sedan 1925 erbjudit slitstarka och funktionella yrkeskläder till bl.a hantverkare, industriarbetare och servicepersonal. Fristads säljer varumärkena Fristads och Acode via återförsäljare. Återförsäljarna består till största del av industri/bygg handel, arbetsklädersbutiker med inriktning personligt skydd och/eller profil och tvätterier. Fristads erbjuder ett komplett sortiment av högkvalitativa arbetskläder med funktionell och modern design. Från topp till tå, året om, utvecklade på ett innovativt och hållbart sätt.

Fristads AB är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har två egna produktionsanläggningar. Genom en mix av starka varumärken såsom FRISTADS, KANSAS, ACODE, HEJCO, BRAGARD, MARTINSON, m.fl. erbjuder vi breda och attraktiva sortiment. Läs gärna mer på www.fristads.com 

Sökord: Account Manager, Area Manager, Area Sales Manager, Säljare, AM, Försäljning, Distriktsäljare, Konsultent, Fältsäljare, Regionsäljare, nykund, nykundsäljare, affärsutvecklare