Vi är ett bolag i tilllväxt och söker dig som vill arbeta med grön teknik!

Project Sales Engineer
Göteborg

Elpanneteknik Sweden AB konstruerar och levererar elektriska låg- och högspänningspannor, kompletta pannanläggningar, reservdelar, service och underhåll för storskalig energidistribution till våra kunder som är verksamma runt om i världen.  

Vi söker nu en affärsinriktad Project Sales Engineer till vårt kontor i centrala Göteborg. Vi på Elpanneteknik är stolta över vår arbetsmiljö som präglas av ett fritt och kreativt klimat, öppenhet och med glada kollegor som samarbetar och hjälps åt.

 

"Våra elpannor är utsläppsfria vilket innebär att vi kan bidra till en förbättrad miljö genom att minska det globala användandet av fossila bränslen. Att kunna ge dagens och kommande generationer en bättre och renare framtid är en av anledningarna till att jag arbetar på Elpanneteknik".

- Ales Bragée, VD

 

Arbetsuppgifter
Som Project Sales Engineer har du daglig kontakt med våra kunder och leverantörer, samarbetar internt för att säkerställa att kund får rätt teknisk lösning. Du ansvarar för hela säljprocessen till färdigt kontrakt, samt tar fram offerter genom att samla in teknisk data. 

  • Supportering och tekniskt stöd till kund
  • Sammanställning av teknisk dokumentation
  • I ditt arbete besöker du kunderna men arbetar mycket från vårt kontor i Göteborg

Dina kvalifikationer

  • Eftergymnasial relevant teknisk utbildning
  • Arbetat i en kundfokuserad roll kombinerad med teknik
  • Du har ett stort tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från liknande bransch
  • Erfarenhet av att tolka PID- ritningar och teknisk dokumentation
  • Meriterande om du har din bakgrund inom energi- och processteknik
  • Grundläggande kunskaper inom MS Office 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

 

Din profil 
Som person är du analytisk, lyhörd och serviceinriktad med god förståelse för kunders olika behov. Du arbetar strukturerat och är lösningsorienterad. Du är kommunikativ och förtroendeingivande. Du trivs i en roll där du har möjlighet att göra affärer och supporta den interna verksamheten.

Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Josefine Petersson 0702-50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan!

 

Om du vill veta mer om hur vi jobbar på vissa av våra marknader kan du titta på videon nedan.
https://www.youtube.com/watch?v=EJEeTjNwmLs

 

Företagsbeskrivning
ELP (Elpanneteknik) är en världsledande leverantör av elektriska pannor för industriella och marina applikationer med Kina som huvudmarknad. Företaget präglas av stark entreprenörsanda, engagemang och driv. Med visionärt ledarskap uppmuntrar ELP till kreativitet, effektivitet i projektledning, kostnadseffektivitet, personligt ansvar, teknisk kärnkompetens, långsiktiga relationer och kundnöjdhet. Genom detta främjar ELP innovation och hållbarhet där grön teknologi blir allt viktigare i samhället. För att förbättra kundservice och minska miljöpåverkan fokuserar ELP på integration med lokala partners samtidigt som man agerar global leverantör.