Försäljningschef & Marknadschef
Göteborg - Lindholmen Science Park

Arbetsbeskrivning 
Att arbeta som sälj- och marknadschef på PS Finance Group är både en varierande, utmanande och utvecklande roll. Tillsammans med säljteamet skall ni utveckla våra kunder i Sverige samt aktivt bearbeta nya företag genom att erbjuda högkvalitativa produkter. Läs om våra produkter på https://psfinancegroup.com/

Du kommer ha det yttersta ansvaret för att både analysera och kartlägga affärsmöjligheter samt strategiskt implementera åtgärder för att tillsammans med säljteamet nå bolagets uppsatta mål. 

Tjänsten innefattar bland annat:

  • Ansvara för att teamet uppnår organisationens uppsatta mål.
  • Arbeta projektstyrt med att sätta tydliga marknadsplaner.
  • Eget samt teambaserat budgetansvar mot tydliga säljmål.
  • Personalansvar som innebär att leda, coacha och stötta teamet. 


Vi erbjuder 
PS Finance Group sitter i moderna lokaler vid Science Park på Lindholmen. Du kommer att utbildas inom våra produkter/koncept och få arbeta med positiva, engagerade och målinriktade kollegor som värdesätter kvalitet framför kvantitet. Du kommer att ingå i ledningsgruppen, tillhandahållas tjänstebil, en stabil grundlön samt en målbaserad bonus.

 

"Vi är en tydlig premiumleverantör i en bransch där konkurrenterna försöker göra sina tjänster likartade och enbart sälja på pris."

Läs mer om vad Christer Eriksson har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/ps-finance-group

 

 
Din profil 
Du är innovativ och lösningsorienterad med stort affärssinne. Du besitter tydliga ledaregenskaper genom att ha förmågan att kunna motivera, sprida positiv energi och lyfta din omgivningen för att säkerställa hög trivsel och effektivitet. Du är strategisk och analytisk. Genom att analysera och granska tidigare ufall säkerställer du bolagets lönsamhet.

Vi ser även att du besitter följande kunskaper/erfarenheter.

  • Gedigen försäljningserfarenhet av tjänsteförsäljning inom samma eller närliggande bransch.
  • Projektledaregenskaper och erfarenhet av att arbeta med målstyrning.
  • Entreprenörskaraktär är meriterande.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i affärssystem och Officepaketet.


Kontakt 
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Välkommen med din ansökan!

 

Företagsbeskrivning 
PS Finance Group är ett snabbväxande företag med huvudkontor i centrala Göteborg på Lindholmen och har idag filialer i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Frankfurt. VI har funnits sedan 2009 och har vuxit genom nöjda kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster, med allt från fakturerings- och finansieringslösningar till inkasso- och juridiktjänster samt helhetslösningar för att såväl ta, som att få, betalt. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att öka lönsamheten genom snabbare kassaflöden, utan att det påverkar kundrelationen negativt. 

Sökord: säljare, försäljning, säljchef, försäljningschef, chef, sales manager