Projektkoordinator
Mullsjö

Nimex expanderar och vi söker nu en projektkoordinator.

 

Arbetsuppgifter
Som projektkoordinator kommer du att vara länken mellan sälj och produktion och en viktig funktion i projektorganisationen. Arbetsuppgifterna är varierande med breda kontaktytor där du supporterar säljare och kunder kring projektadministration och produktsupport. 
 
I rollen kommer du bland annat att; 
 
  • Stödja projektsäljare i anbudsprocesserna där du arbetar med mängdberäkning, pris- och tidsättning
  • Justera och uppdatera ritningar
  • Överlämna anbudsförutsättningar till produktionen
  • Hantera teknisk dokumentation så som arbetsberedningar, relationshandlingar, bygghandlingar och intyg
 
Vi erbjuder
I denna roll kommer du vara med och forma Nimex nya projektorganisation, ett område där vi ser en tydlig lönsamhet. Vi är ett team med en stor samlad kompetens där vi hjälper och stöttar varandra. Då rollen är bred och det är varierade arbetsuppgifter skapas möjligheter till utveckling för både dig och vår organisation. 

 

"Nimex ambitionsnivå är hög där vi erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka företagets utveckling genom ny projektorganisation."

Läs mer om vad Mikael Ringvall har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/nimex

 
Dina kvalifikationer
Som person är du en prestigelös lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du tycker om att ta ansvar och kan driva ditt eget arbete framåt på ett strukturerat sätt. Du trivs i en öppen miljö där kund och kvalité står i fokus.

Vidare besitter du följande kunskaper/erfarenheter;

  • Teknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet
  • Grundläggande kunskaper inom CAD och kan tolka byggritningar
  • Meriterande om du har din bakgrund inom ventilation, energioptimering eller byggbranschen
  • Goda kunskaper inom MS Office
  • Svenska och engelska i tal & skrift 

 

Kontakt
Vi samarbetar med Intenso Teknikrekrytering i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Maria Ahlén 0708-49 02 88 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Nimex utvecklar och tillverkar solskyddsprodukter för inom- och utomhusbruk; samtliga med utgångspunkten att göra det lättare att styra över bländning, energi och temperatur och samtidigt bidra till spännande design och arkitektur. Vårt huvudkontor finns i Mullsjö strax utanför Jönköping, och här producerar vi den största delen av våra solskyddsprodukter. Så långt det är möjligt tillverkar och utvecklar vi samtliga komponenterna till våra produkter själva. I koncernen ingår konsumentkedjan SunOff AB. Tillsammans är vi ca 100 anställda och omsätter ca 150M SEK. 

Sökord: projektsupport, projektkoordinator, projektingenjör, kalkylingenjör, teknisk innesäljare