Säljare inom solavskärmningsprojekt
Mullsjö

Nimex expanderar och vi söker nu en projektsäljare.

 

Arbetsuppgifter
Som projektsäljare kommer du att bearbeta arkitekter, byggare, VVS-konsulter och fastighetsägare för att sälja olika lösningar av solavskärmning och skapa långsiktiga relationer. Du ansvarar för projekten från start till mål och samarbetar med övriga i teamet för att kunna erbjuda kunder högsta möjliga kvalité. 

Du kommer att utgå från Mullsjö, där produktion, lager och administration finns, men bearbetar kunder över hela landet.

Vi erbjuder
I denna roll kommer du vara med och forma Nimex nya projektorganisation, ett område där vi ser en tydlig lönsamhet. Du kommer tillhandahållas tjänstebil, då du kommer att besöka intressanta kunder. 

 

"Nimex ambitionsnivå är hög där vi erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka företagets utveckling genom ny projektorganisation."

Läs mer om vad Mikael Ringvall har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/nimex

 

Dina kvalifikationer
Som person är du orädd och har högt engagemang. Du är en pådrivare och vågar ta egna initiativ och bra på att bygga nätverk, både med befintliga och nya kunder. För att passa in i Nimex behöver du ha en ödmjuk framtoning, agera prestigelöst och vara god på att kommunicera för att arbeta så effektivt som möjligt.

Vidare besitter du följande kunskaper/erfarenheter:

  • Erfarenhet av bygg-, el- eller ventilationsbranschen
  • Tidigare säljerfarenhet av upphandling är meriterande
  • Ritningsförståelse och kunskap inom ljus, ljud och energiberäkningar är meriterande.  
  • God kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att arbeta strukturerat i affärssystem

 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Hampus Johansson på 0720-803294. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Nimex utvecklar och tillverkar solskyddsprodukter för inom- och utomhusbruk; samtliga med utgångspunkten att göra det lättare att styra över bländning, energi och temperatur och samtidigt bidra till spännande design och arkitektur. Vårt huvudkontor finns i Mullsjö strax utanför Jönköping, och här producerar vi den största delen av våra solskyddsprodukter. Så långt det är möjligt tillverkar och utvecklar vi samtliga komponenterna till våra produkter själva. I koncernen ingår konsumentkedjan SunOff AB. Tillsammans är vi ca 100 anställda och omsätter ca 150M SEK. 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, byggsäljare, elektriker,