Teknisk säljare / Försäljningsingenjör till
till Skåne och delar av Halland


Vi söker en professionell, affärsinriktad person för rollen som Teknisk säljare / Försäljningsingenjör för vårt sortiment av tryckluft, gas och vacuumapplikationer. Du ansvarar för försäljningen och marknadsföringen som sker på ditt distrikt som är Skåne och delar av Halland. 

Försäljningen sker självständigt med support av produktspecialister och din uppgift är att ansvara för det slutliga affärsresultatet i form av omsättning och lönsamhet. Du har en stark inre drivkraft för att utveckla långsiktiga relationer och inger förtroende hos våra kunder som främst är industrier och återförsäljare.

 

Kunskaper

  • Du har tidigare erfarenhet av komplex försäljning av tekniska produkter inom industrin. 
  • Du har ett stort tekniskt kunnande och intresse, gärna med erfarenhet från tryckluftsområdet.
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.
  • Du har goda IT-kunskaper och B-körkort.

Personlighet

  • Då arbetet är högst självständigt krävs det att du är självgående och har ett stor eget driv.
  • Du har ett strukturerat och disciplinerat arbetssätt samt trivs med en del administrativt arbete.
  • Du är en positiv person som på ett naturligt sätt skapar förtroende och långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du har ett stort affärssinne, är kundorienterad och har lätt för att kommunicera och hålla presentationer.

 

Vi erbjuder
Du kommer att få jobba i ett stabilt företag med ett mycket välkänt varumärke och en stark produktportfölj. Rollen innebär stort eget ansvar med god planering samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med engagerade kollegor och närmsta chef. Du kommer få en ordentlig introduktion när du börjar som ger dig goda förutsättningar att nå dina mål samt marknadsmässig lön med goda tillkommande förmåner. 

Lokalisering
Du kommer utgå från hemmakontor och lämplig bostadsort är Helsingborg med omnejd då många av våra kunder är belägna i det området. Dock är det viktigaste att du är rätt person för denna roll.  

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande.

Kontakt 
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på 070 657 80 74.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 
Besök gärna vår YouTube-kanal!

 

Företagspresentation

Atlas Copco Compressor AB är det svenska försäljningsbolaget för trycklufts-och gaslösningar till kunder inom bl.a. pappers- och massindustri, verkstadsindustri, livsmedelstillverkning och sjukvård. Vi tillhandahåller kompletta lösningar där vi förser kunden med utrustning för effektivt utnyttjande av sin anläggning. Från första affärskontakt till färdig anläggning finns vi där för kunden med leverans av vårt kunnande inom såväl maskinutrustning som serviceprodukter. Atlas Copco Compressor är med sitt mycket breda program av kvalitetsprodukter av hög tekniknivå, marknadsledande i Sverige och stora delar av övriga världen. Om du vill veta mer, besök vår hemsida www.atlascopco.com/sv.