Vi expanderar och söker nu en

Distriktsäljare till Stockholm

Vi erbjuder
Ett ansvarsfullt och självständigt arbete hos en av marknadens ledande leverantörer som ständigt växer. Du kommer att ha en viktig roll och ingår i ett härligt gäng där man tillsammans jobbar mot uppsatta mål, nöjda kunder och där vi självklart inkluderar gemenskap med både humor och högt i tak.

Tjänsten innebär att du både vårdar och utvecklar befintliga kunder samt även jobbar med nykundsbearbetning. Ett arbete med både frihet, ansvar och coachning från din närmsta chef.

Din profil

  • Du har erfarenhet från försäljning ute på fältet. Har du dessutom jobbat mot städbolag eller industrikunder är detta starkt meriterande
  • Du har stort eget driv, gillar att jobba självständigt och har ett strukturerat arbetssätt
  • Du är resultatinriktad och vet att aktivitet ute hos kund ger resultat samtidigt som kvalitet alltid måste vara i fokus 
  • Du är förtroendeingivande och bra på att skapa relationer med både kunder och medarbetare
  • Du har goda kunskaper i Officepaketet samt behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Du har B-körkort

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-969691. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Om företaget
Sorma Sverige AB startade år 2007 och har sedan dess utvecklats till en ledande leverantör av städmaskiner med starka varumärken. Huvudkontoret finns i Solna och sedan några år tillbaka har vi också lokalkontor i Norrköping, Örebro och Norberg.