Innesäljare
till Nykvarn

Vi erbjuder
Vi söker nu efter dig som vill vara med och utveckla vår marknad i hela landet. Detta är en ny tjänst hos oss där du kommer att ha en central och viktig roll, både med våra kunder och även internt. Ett självständigt och varierade arbete där vi har fokus på god service och kvalitet. Du kommer att ingå i ett härligt team på ca 10 personer i Nykvarn.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha mycket kontakt med framförallt våra återförsäljare och samarbetspartners, men även jobba proaktivt med nya potentiella kunder. I din roll stöttar du utesäljarna, hanterar både inkommande order och leveranser samt ger kunder råd avseende produktval. 

 

"Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande jobb där jag som säljare har en betydelsefull roll och hittar olika lösningar till många olika typer av kunder och anläggningar. Dörren är alltid öppen och vi har högt i tak. Häng med oss på resan!" 

- Erik Andreasen

 

Din profil

  • Du gillar variation och klarar av att ha många bollar i luften
  • Kommer du från liknande bransch är detta starkt meriterande men inget krav
  • Du skapar naturligt långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
  • Du är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och stresstålig
  • Du har en god samarbetsförmåga och ser service som en självklar del i arbetet
  • Du har förmåga att arbeta såväl självständig som i team

 

Kontakt
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering, så har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-96 96 91.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning?

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Om företaget
O.B.Wiik är en av Nordens största leverantörer av tillfälliga byggnader, tält och hallar. Läs mer på https://www.obwiik.se

Sökord: säljare, försäljare, innesäljare, telefonförsäljare, telefonförsäljning,