Sedan 1982 har vi hjälpt kunder med deras säkerhet. Vill du vara delaktig i vår expansion? Vi söker nu en

Säljare
till Göteborg

Din roll blir att med personliga besök bearbeta bostadsrättsföreningar i Göteborgsregionen. Du erbjuder kunderna IoT-baserade (Internet of Things) säkerhetslösningar. Erbjudandet är till stora delar unikt! Du utgår från vårt kontor i Hisings Backa.

 

"Vill du vara med och påverka framtiden? Vill du sätta en ny standard för hur våra smarta hem skall utformas, då skall du söka dig till X2 Wireless."

Så inleder Mattias Jonsson, VD på X2 Wireless, vår intervju. 

"Vi står inför en riktigt stor utmaningen gällande våra hem, vår befolkning blir äldre och bor längre i sina lägenheter av olika anledningar. Dessa lägenheter är idag ingen trygg plats när vi tittar på säkerhet, trygghet och klimat. Detta skall vi på X2 förändra. X2 erbjuder allt från brandvarnare, klimatsensorer, inbrottslarm mm. Allt trådlöst och helt egenutvecklat. Med tillhörande tjänster kan vi digitalisera hela fastigheten och ge värdefull information både till fastighetsägaren och hyresgästen. Men framförallt är det våra tjänster och AI-analys av all mätdata som är helt unik.

I och med att vi byggt upp vår infrastruktur helt själva och inte är beroende av andra aktörer så finns det väldigt mycket vi kan erbjuda våra kunder. Vi har knäckt koden hur vi skall jobba med digitalisering så att vi får bästa tänkbara klimat för att vår befolkning ska må bra i sina lägenheter. Med referenser inom alla olika segment och storlekar så ser framtiden väldigt ljus ut. Resan har bara börjat..."

 

Det viktigaste för oss är att du är en driven och självgående, duktig säljare. Har du säljerfarenhet från målgruppen ser vi det som en fördel. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att vara delaktig i vår expansion. Marknadsmässiga villkor, inklusive förmånsbil, pensionsavsättningar mm.

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Per Asplund på 070 - 566 87 80. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
I över 25 år har vi levererat uppkopplade sensorer till kommuner, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Vårt mål är att teknik och IoT skall vara enkelt och lättillgängligt för alla. X2 Wireless AB skapades 2017 som en avknoppning från Foab Systems AB för att fokusera helhjärtat på IoT-lösningar (Internet of Things) och  uppkopplade system. Vi har själva under årens lopp utvecklat och tillverkat alla våra produkter här i Sverige. X2 Wireless är en totalleverantör av fastighetsövervakning där vi levererar allt från brandvarnare och brandsläckare för bostadsrättsföreningar till IoT-nät till kommuner. För mer information om oss var god se www.x2wireless.com.   

Sökord: försäljare, försäljning, teknisk försäljning, teknisk försäljare, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, distrikssäljare