Teknisk säljare
till Mälardalen

Tappex Sweden (f.d. C. Edgren) står inför en spännande och expansiv fas och söker dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Vi erbjuder fästelement och infästningar för plast, tunnplåt och gjutgods. Med kunskap och engagemang hjälper vi våra kunder till bästa produkt och lösning. 

Tjänsten innebär att du ansvarar för hela säljprocessen i ditt område och kommer bearbeta befintliga kunder men också ha ett stort fokus att etablera nya. Kunderna du kommer ansvara för finns i Mälardalen vilket innebär att det är en hel del resande och att det kan förekomma övernattningar i samband med det. Vårt mål är att alltid försöka ge kunden bästa möjliga service och kundnytta och därigenom skapa långsiktiga relationer. 

 

Din profil

  • Du har erfarenhet av försäljning mot tillverkande industrier och ett stort tekniskt kunnande och intresse
  • Du har ett stort affärssinne, inger förtroende och har förmågan att på ett naturligt sätt skapa långsiktiga relationer med våra kunder
  • Du är självgående, har gott om driv och energi och vet att närvaro ute hos kund ger resultat
  • Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift, har goda IT-kunskaper samt körkort
  • Du bor i Mälardalen och kommer utgå från hemmakontor

 

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete i ett väletablerat familjärt företag där vi har fokus på kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar mot gemensamma mål och du kommer få stöttande och engagerade medarbetare. Du kommer att ha en mycket viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Vi har marknadsmässiga bra villkor med fast lön och möjlighet till bonus. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan. 

Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Urval sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

 

Om företaget
Tappex  Sweden AB (fd. C. EDGREN AB) marknadsför rationella fästelement till rätt pris med marknadens bästa leveransservice. Våra kunder är vanligen mindre och medelstora tillverkningsindustrier, ofta i underleverantörsledet. Vi riktar oss speciellt till kundernas konstruktions- och utvecklingsavdelningar. Vi är övertygade om att konstruktion med våra fästelement är den enklaste vägen till rationell serieproduktion. Syftet är att framhålla fördelarna med att använda våra produkter redan i det tidiga konstruktionsarbetet. På så vis hjälper vi kunderna att bygga in rätt fästelement. Lämpliga distributörer ingår också bland våra kunder.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk försäljning, teknisk försäljare, försäljningsingenjör, industriell försäljning, industriförsäljare, industriförsäljning, industrisäljare