Vill du arbeta med energi för framtiden i spännande och innovativa projekt för att förnya Sverige?  

Senior Elkraftsingenjör
Malmö

Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark.

 

Om tjänsten
Som senior Elkraftsingenjör ingår du i flera om- och nybyggnadsprojekt där du kommer att ha ett nära samarbete med både interna och externa parter. Arbetet innebär ett tydligt fokus på att våra anläggningar uppfyller gällande felbortkopplingskrav. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a.:

  • Projektarbete
  • Felströmsberäkningar
  • Skyddsbestyckning
  • Selektivplaner
  • Reläinställningar
  • Störningsanalyser
  • Tekniska utredningar

Gruppen Kraftsystemanalys består av 17 medarbetare som är placerade i Malmö och Norrköping. Gruppen ansvarar för felbortkopplingen i E.ONs elnät. En väl fungerande felbortkoppling är en viktig funktion för att säkerställa ett säkert elnät med en hög leveranssäkerhet. Vi söker nu en ny kollega som vill vara med och möta nya spännande utmaningar inom energidistribution med placering i Malmö.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

 

Din profil

  • Eftergymnasial utbildning inom elkraft eller motsvarande kompetens
  • Kännedom om elnätets struktur och funktion
  • Erfarenhet av att arbeta med elkraftssystem, felbortkoppling, kontrollutrustning eller felströmsberäkningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din potential att växa och bli självständig i rollen. Du gillar att sätta dig in i komplexa frågeställningar och hitta lösningar som du på ett pedagogiskt sätt kan förklara för kollegor och entreprenörer. Vi värdesätter samarbete och hjälper varandra för att nå våra mål.

 

Vi erbjuder
Hos oss finns människor med alla möjliga intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegorna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv. För dig som vill utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden med tydliga visioner inom hållbarhet och samhällsutveckling, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom E.ON.

 

"Vi stärker det lokala samhället. Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel och en global förebild. Senast 2020 ska energiförsörjningen i Hyllie bestå av 100 procent förnybar eller återvunnen energi."

Klimatkontrakt mellan E.ON, Malmö stad och VA Syd med gemensam ambition och målsättningar för området Hyllie i Malmö.

 

Kontakt 
I den här rekryteringen samarbetar vi med Intenso Teknikrekrytering. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Christofer Dahlman på +46 702-46 93 00. Urval och intervjuer sker löpande.

För fackliga frågor, vänligen kontakta:
Unionen: Mats Ekblom, +46 705 259188
Akademikerna: Malin Johansson, +46 705 240210
Ledarna: Michael Andersson, +46 705 250129
SEKO: Mats Lundberg, +46 730 499778

Välkommen med din ansökan!