Serviceminded chaufför
till Malmö

 

Är du en chaufför som vill leverera service i världsklass och vill arbeta i ett av Sveriges 500 största företag?

Till vår Washroom och Wipersdepå i Malmö söker vi en engagerad och serviceminded person som vill vara en del av vårt serviceteam. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga chaufförer.

Tjänsten

  • Du kommer serva våra kunder med hygienprodukter genom fasta distributionsturer
  • Du kommer som en del av serviceteamet att aktivt verka för optimal service både ut mot våra kunder och internt
  • Du kommer dagligen att besöka våra kunder och är med och skapar goda långsiktiga kundrelationer och kan ge försäljningstips till vår säljorganisation
  • Distriktet är Malmö med omnejd
  • Arbetstider är måndag till fredag 7-16

Din profil
För oss är det mycket viktigt att du har en positiv attityd och bra bemötande mot kund. Du är flexibel och stresstålig och inte rädd för att hugga i. Arbetet är till stora delar självständigt så det krävs ett stort eget ansvar för din arbetsdag. Du är också en lagspelare och bidrar till att skapa ett gott team. En del av arbetet är fysiskt krävande så det krävs god allmänfysik.

Krav

  • B-körkort
  • Gymnasial utbildning
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vi erbjuder dig
Ett ettårigt vikariat med goda möjligheter till en tillsvidareanställning i ett stabilt och marknadsledande företag med supertrevliga kollegor. Fast lön med möjlighet till provision vid försäljningstips. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fabian Nilson, Distributions- och servicechef, på tfn 0708-221403 eller via e-post: fabian.nilson@elis.com.

Välkommen med att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast söndagen 1 december 2019. Vi tillämpar löpande urval så sök idag - du börjar imorgon!

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Berendsen är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Berendsen Textil Service AB ingår i Elis, ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1300 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Sökord: chaufför, distribution, service, försäljning