Är du noggrann och serviceinriktad? Då kan du vara vår nya

Butikssäljare
till Mölndal

Vi söker nu en driven butikssäljare med bakgrund inom byggbranschen och butik som har ett intresse för service, färg, form och inredning till vår butik i Mölndal.

Vår målsättning är att ha branschens bästa kundservice! Därför ska du kunna bemöta många människor som alla har en förväntan om att bli sedda och hjälpta, effektivt och vänligt, även när det är mycket att göra. 

Vi erbjuder
Ett arbete som butikssäljare är ett omväxlande och stimulerande jobb med ett positivt gäng och utrymme för egna initiativ. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas, dels genom egna insatser och dels genom våra internutbildningar: kakelskolan & badrumssortiment.

Om du vill arbeta på ett företag med premiumvarumärken, kvalitetsprodukter samt en trygg ägare som satsar på sina medarbetares kompetensutveckling, då är vi på Konradssons Kakel bolaget för dig! 

Arbetsuppgifter
I rollen som butikssäljare fokuserar du på att

 

  • Sälja företagets produkter samt bistå kunder med rådgivning och kreativitet
  • Arbeta för att ge bästa möjliga service
  • Arbeta med aktiv försäljning till kunder i butik och informera om erbjudanden
  • Du jobbar tillsammans med dina kollegor för att gemensamt uppnå företagets uppsatta mål

 

Din profil 
Har du erfarenhet som butikssäljare och dessutom kunskap inom kakel är det en merit. Skulle du utöver det beskrivas som en person med gott kundbemötande som har förmåga att behålla lugnet även under stress? Då har vi jobbet för dig! 

Vi ser att du har breda kunskaper inom branschen med ett intresse för försäljning vilket är avgörande faktorer för att lyckas med arbetsuppgifterna.

Som person ser vi att du har en positiv attityd samt intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är lösningsorienterad och har en positiv inställning till din omgivning. Är du noggrann, stresstålig, flexibel och målmedveten är vi riktigt nöjda! Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och vi ser gärna att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Ansökan
Har du frågor kring tjänsten kontakta Stefan Comstedt på 031-86 89 62. 

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, butik, butiksbiträde, byggsäljare, byggförsäljare, byggförsäljning,