Canerva söker nu

Teknisk säljare
till Uppsala

Gillar du att skapa långsiktiga relationer? Just nu söker vi en person som drivs av att arbeta med människor, är duktig på kommunikation och intresserad av tekniska lösningar som vill vara med på vår resa.

Vi erbjuder
Hos oss får du en fantastisk möjlighet till personlig utveckling samt möjlighet att få vara med och påverka i ett ungt bolag med högt tempo. Medarbetarna är grunden för vår framgång och utveckling - därför är vårt viktigaste mål entusiastiska medarbetare. 

Arbetsuppgifter
I rollen som teknisk säljare kommer du att arbeta med Canervas IT-lösningar som består av produkt, mjukvara & tjänst. Du är lyhörd för kundens behov och för hur IT kan påverka samt förbättra kundens verksamhet. 

Din profil
Vi letar efter en kreativ problemlösare som inte är skygg för att ta i och arbeta hårt och målfokuserat. Vi ser gärna att du har tidigare kunskap och erfarenhet av säljprocessen och kundbesök. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

 

Vi ser även att du

  • Är driven men samtidigt ödmjuk, förtroendeingivande och duktig på att skapa och bibehålla relationer 
  • Har en positiv attityd och ett genuint intresse av både teknik och affärer
  • Är tävlingsinriktad och resultatorienterad
  • Är beredd på att dagligen jobba med besöksbokning och kundbesök för att utveckla samt utöka din kundbas som du förvaltar

 

Kontakt
För frågor om tjänsten kontakta Anders Lindahl på telefon 070 - 830 60 11. Ansök snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om företaget
Canerva är ett företag i stor utvecklig och många av våra produkter och tjänster vänder sig till olika kategorier av kunder med olika It-lösningar. Oftast jobbar vi tillsammans i team där man har olika roller som krävs för att bistå våra kunder med rätt förståelse och kompetens. Och för dig som medarbetare innebär det att du blir utbildad så att du på ett professionellt sätt kan möta våra kunder och guida dom in i den digitala världen. 

Vi har fördelen med en platt och snabb organisation! Canerva är innovativa och satsar på att alltid leverera professionellt, vi kan erbjuda en mängd olika produkter och tjänster som ligger i framkant. Vi jobbar utifrån tre huvudområden som är;

Energi, Entusiasm och Engagemang! Vi är ett tight gäng och ser alltid till att ha roligt tillsammans samtidigt som vi gör det bästa arbetet för kunden!


Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, försäljningsingenjör, fältsäljare, fältförsäljare, fältförsäljning, utesäljare, utesälj,