Butikschef till DahlCenter
Skövde

Är du framåt, sprudlar av energi och drivs du av försäljning med fokus på service och nöjda kunder?

Till vårt DahlCenter i Skövde söker vi en glad och driftig butikschef med utpräglad servicekänsla och som har ett stort intresse att utveckla butiken samt vara med på resan att utveckla Dahls affär.

 

Dina arbetsuppgifter

  • Du ansvarar för en mindre butik och får vara med på resan att utveckla Dahls affär – Dahls digitala värld! 
  • Vara med och ta fram material som främjar butikshandeln
  • Vårda och bearbeta relationerna till Dahls kunder i butiken och att säkra den operativa driften och säljutvecklingen i butiken
  • Du ansvarar för aktivt säljarbete i butik samt att utveckla, driva och arbetsleda butiksmedarbetare
  • Som butikschef ges du stor frihet under ansvar att utveckla och driva förbättringsprocesser
  • Du ansvarar för försäljning och uppföljning i nära samarbete med Distriktschefen som du rapporterar till
  • I rollen ingår säkerställande av deltagande i Dahls utbildningar och informationsmöten samt ansvar för bemanningen i butiken

Andra viktiga uppgifter är att fokusera på kundservice och support, skapa kampanjer, leverantörsdemo, kundträffar och planering av kundaktiviteter. Fokus på att underhålla och utveckla butikens sortiment och aktivt delta i säljteamets utveckling.

 

Din profil
Du har flera års erfarenhet av försäljning och någon form av ledande befattning. Att ansvara för butiken och vara med på resan att utveckla Dahls affär inom den ”digitala världen” triggar dig. Allt för att främja butikshandel. Du är också en person som ser möjligheter.

  • Du vill göra skillnad!
  • För att trivas i rollen som Butikschef är du social, kommunikativ och har förmåga att motivera kollegor
  • Du är skicklig på att både skapa nya och underhålla befintliga kundrelationer

 

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete med moderna produkter och lösningar samt med möjlighet att kunna avancera inom ett företag som har en marknadsledande position. Hos oss blir du en viktig kugge i ett professionellt ledar- och säljteam och erbjuds ett spännande och omväxlande jobb i en trivsam miljö med en positiv och familjär atmosfär. Vi lägger stor vikt vid medarbetarutveckling och goda möjligheter till karriärutveckling!

Kontakt
Frågor om tjänsten besvaras av Regionens Butiksansvarig Christian Helgesson, tel 019-17 79 32.

Vi söker dig som vill vara med och ge Dahls kunder bästa tänkbara upplevelse! Hoppas att vi har lyckats väcka ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan inom kort!

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Dahl är ett handelsbolag vilket innebär att inköp, försäljning och logistik är vår kärnverksamhet. Vi ägs av den franska industrikoncernen Saint-Cobain och har över 100 års branscherfarenhet inom VVS. Vår vision är att vara den ledande värdeskaparen i branschen. På Dahls drivs vi av att skapa värde för våra kunder, vi är marknadsledande och strävar efter att alltid göra allt lite bättre och att ge våra kunder det lilla extra. På Dahl är vi 1 200 engagerade medarbetare runt om i landet, från Ystad i söder och Kiruna i norr. Var och en och illsammans strävar vi efter att upplevas som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Läs mer om oss på vår hemsida www.dahl.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, innesäljare, butikssäljare, butik, affär, biträde