Bürkert söker

Teknisk innesäljare
till vårt kontor i Stockholm

Som teknisk innesäljare på Bürkert jobbar du med konsultativ teknisk support till både våra kunder och Account Managers. Du hanterar prisförfrågningar, skapar offerter samt andra tekniska underlag. 

Vi erbjuder
Ett omväxlande arbete där du har en viktig roll i ett innovativt och dynamiskt företag med många trevliga och kompetenta kollegor. Du kommer att få en god introduktion och utbildning i våra produkter. Du kommer att ha daglig kontakt och samarbete både med våra kunder och dina kollegor.. 

 

"För våra medarbetare här på Bürkert handlar det om så mycket mer än bara ett jobb. Våra komplexa uppdrag kräver att de tänker och agerar utanför uppdragets ramar, vilket de gör mer än gärna. Egen initiativförmåga är definitivt något av det som kännetecknar vårt företag mest.

Det är lätt att fascineras av Bürkert därför har Bürkert i dag fler än 2 500 medarbetare världen över som arbetar drivet, kompetent och engagerat för ett och samma mål: att vid varje uppdrag erbjuda mer än kunden förväntar sig.” 

– Jonas Maijgren, Manager Techsupport/Sales

 

Vi söker dig med

  • Tekniskt intresse och erfarenhet. Har du eftergymnasial teknisk utbildning så är det meriterande men inget krav 
  • Du har både affärssinne samt erfarenhet från liknande arbetsuppgifter 
  • Goda datakunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Dina personliga egenskaper

  • Du gillar att vara i händelsernas centrum där du vänder kundernas utmaningar till attraktiva lösningar
  • Du är ansvarstagande, strukturerad och gillar att driva ditt arbete som en koordinerande projektledare där du hanterar flera olika projekt samtidigt
  • Du är nyfiken, ödmjuk och prestigelös samt har en god förmåga att skapa goda kontakter med människor    
  • Du har förmågan att arbeta såväl självständig som i team 

 

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta då Säljpoolens rekryteringskonsult Anette Bergman på 0702-969691.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

 

Om företaget
Bürkert startade 1946 och är idag ett av världens ledande företag inom industriell mät-, kontroll,- och reglerteknik. Vi har säljkontor i 36 länder, sex egna fabriker och fyra forsknings- och utvecklingscentra. Dessutom har vi fem systemcentra där våra erfarenheter från jordens alla hörn samlas och koordineras.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, teknisk försäljning, innesälj, tekniskt innesälj,