Vi är Moogio, Nordens ledande solskyddskedja och specialister på solskydd och fönsterinredning. Vi älskar hög kvalitet, design och att leverera service. Vi finns representerade på ett 30-tal orter i Sverige och Danmark. Vi hjälper våra kunder med allt från små, smidiga lösningar till omfattande installationer på en hel fastighet. Vi gillar det vi gör och vi vill att fler ska ta del av vårt erbjudande. 

Vi växer och söker nu en 

Marknadsansvarig / IT
med placering i Göteborg

 

PLAYMAKER OCH TARGETPLAYER SÖKES. ÄR DET DU?

Det går bra för oss på Moogio och vi behöver dig. En flexibel marknadsansvarig projektledare med många strängar på sin lyra som vill hjälpa oss att fortsätta vår expansiva resa. Hos oss får du ansvara för bland annat implementeringen av vårt nya affärtssystem Moogio-net 2.0

 • Marknadsplan och strategi
 • Framtagning av annonser och kataloger
 • Ansvar över kommunikationsflödet i våra olika kanaler
 • Ansvar för att uppdatera hemsida och våra sociala medier 
 • Du är en viktig kontaktperson och support för våra kunder och butiker
 • Du är vår PR-kontakt och kan sälja Moogio i sömnen

 

Vi hoppas att du kan sätta fingret på processer som behöver förbättras, förenklas och vässas till. Detta är en viktig egenskap då du kommer arbeta som projektledare för vårt nya affärssystem som skall bytas under kommande år. Vi räknar med att implementeringen av vårt affärssystem kommer att göras under 2020 och då behöver vi din projektledning till ca. 75%. Därefter kommer du att arbeta mer renodlat med Marknadsansvaret. Vi vill bära solskyddsmarknaden och i denna målbild är du en viktig spelare. 

 

"Att vara stolt för det man representerar är viktigt för mig. Att som VD påverka utvecklingen tillsammans med mina fina och duktiga kollegor är stimulerande. Vi har en härlig företagskultur där vi stöttar och peppar varandra med mycket energi och glädje.

Franchise är en otroligt spännande och utvecklande företagsform som växer kraftigt. Arbetssysslorna är mångfacetterade, vilket gör det intressant för den som gillar utveckling. Vi vill alltid ligga i framkant i vår bransch. Det ger stolthet, utveckling, och stimulans för den som gillar förändring. Självklart är vi kollektivanslutna. 

Vår Vision är att vara den ledande aktören inom solskyddsbranschen. Detta genom att vara den mest attraktiva och starkaste Franchisegivaren med 100% nöjda kunder, medarbetare och Franschistagare."

- Johan Palmér, VD

 

Din profil
Du är en kommunikatör ut i fingerspetsarna. Du rör dig obehindrat mellan olika kanaler och vet värdet av god kommunikation i de egna leden. Du har koll på det här med layout och kan göra enkla original på egen hand. Du har visioner och vill gärna testa dina vingar på ett företag där stora utvecklingsmöjligheter finns. Du gör det gärna med energi och självsäkerhet, vi gillar nämligen målmedvetna människor som alltid sätter teamet först.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du är 

 • Duktig på digital marknadsföring 
 • En van användare av InDesign 
 • Bra på kommunikation 
 • En bra projektledare med processtänkande 
 • Ivrig och vill mycket
 • Flexibel och älskar service
 • Självgående samt har humor och energi

 

Vi erbjuder
Ett mycket spännande och stimulerande arbete med frihet under ansvar där du kan vara med och påverka och göra skillnad i bolaget. Du kommer att arbeta på både övergripande och operativ nivå och du kommer att ingå i bolagets ledning. 

Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Säljpoolens Rekryteringskonsult, 
Dan Andersson: 070-812 88 88. 

För mer information om Moogio, besök gärna www.moogio.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om företaget
Grunden till Moogio lades 1956, då vi startade tillverkning och försäljning av persiennmaskiner i Tvååker. 2006 skapades ett nytt butikskoncept under namnet ”Moogio”. Moogio, som etablerades i Sverige och Danmark, fokuserade på att vara kundens solskyddsexpert genom försäljning av kvalitativa premiumprodukter. När sedan Moogio och Tvååkersmarkisen gick samman 2014 fortsatte verksamheten under namnet Moogio. 

Vi har samlat på oss mycket kunskap under dessa 60 år och på Moogio brinner vi fortfarande för högkvalitativt solskydd. Vi kommer att fortsätta leverera kunskap och kvalitet, som Nordens största butikskedja för skräddarsytt solskydd, i 60 år till. Minst.

Moogio bedrivs som ett franchisekoncept. Det innebär att Moogios solskyddsbutiker ägs och drivs av våra franchisetagare. Moogios franchisekoncept innebär att alla butiker har samma butikskoncept, erbjuder likadant sortiment och delar Moogios gemensamma tro på att alltid leverera bästa kvalitet, ge exceptionell service och att hjälpa våra kunder att lösa problem genom engagemang och stort kunnande om solskydd.  

Sökord: chef, marknad, marknadsansvarig, marknadsasvar, marknadschef, marknadskoordinator,